Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Πετσόκομμα Ευαγγελάτου στο Twitter: «Εντεταλμένοι ξεπλυματίες του καθεστώτος» - Άγριο κράξιμο για το θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon

«Πληρωμένη ενημέρωση για τα πάντα»

6 Σεπτεμβρίου 2023 08:18
Πετσόκομμα Ευαγγελάτου στο Twitter: «Εντεταλμένοι ξεπλυματίες του καθεστώτος» - Άγριο κράξιμο για το θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Twitter πετσόκοψε τον Νίκο Ευαγγελάτο και έριξε άγριο κράξιμο για την κάλυψη του θανάτου του 36χρονου το Blue Horizon.

Οι χρήστες κάνουν λόγο για «εντεταλμένους ξεπλυματίες του καθεστώτος», καθώς το newsit.gr, που ανήκει στον Νίκο Ευαγγελάτο, στην αρχή ανέφερε ότι ο 36χρονος πήδηξε στη θάλασσα και όχι ότι τον πέταξε το πλήρωμα.

Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει και το Twitter έχει πάρει φωτιά, κάνοντας πρώτο trend το Blue Horizon.

Τραγωδία στον Πειραιά: «Το καράβι γύρισε μετά από μία ώρα!» - Μαρτυρία-σοκ για τον θάνατο του 36χρονου που τον πέταξαν από το Blue Horizon (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 36χρονου τη νύχτα της Τρίτης, τον οποίον πέταξαν στη θάλασσα δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, στο λιμάνι του Πειραιά.

Μάλιστα, το πλοίο Blue Horizon αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό, με το καράβι να φτάνει μέχρι την Αίγινα και να γυρνάει πίσω μετά από μία ώρα, σύμφωνα με μαρτυρία-σοκ.

Σε πλάνα που κόβουν την ανάσα, καταγράφεται ο αργοπορημένος επιβάτης, ο οποίος προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα. Την ώρα εκείνη, δύο άτομα από το πλήρωμα τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου.

Δείτε τη στιγμή που πετούν τον 36χρονο από το καταπέλτη του πλοίου:

«Τον έριξες επί τόπου, κοιτάς ψυχρά έναν άνθρωπο στη θάλασσα και την ώρα που τον παίρνει η δίνη...»

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην ΕΡΤ και εξήγησε τι συνέβη:

«Ο άνθρωπος ήταν μέσα στο πλοίο και μάλλον δεν είχε εισιτήριο. Τον έσπρωχνε ο τύπος με το λευκό πουκάμισο. Έκανε δύο τρεις προσπάθειες ο άλλος να μπει μέσα στο πλοίο. Την ώρα που ξεκινούσε ο καταπέλτης να φύγει, έφευγε ξεκόλλαγε και αυτός συνέχιζε και τον έσπρωχνε. Φώναζαν: τι κάνεις, τι κάνεις; Έπεσε ο άνθρωπος στη θάλασσα. Και οκ έκανες τη βλακεία και τον έριξες στη θάλασσα…

Τον έριξες επί τόπου, κοιτάς ψυχρά έναν άνθρωπο στη θάλασσα και την ώρα που τον παίρνει η δίνη και τον τραβάει μέσα γυρνάς και λες φεύγουμε χωρίς να κάνεις μια προσπάθεια. Να του πετάξεις ένα σωσίβιο. Να πεις: σταμάτα το πλοίο, έπεσε άνθρωπος, πνίγεται να τον σώσουμε. Τίποτα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ξεκίνησε το πλοίο, έφυγε.

Μετά από λίγο βγήκε στην επιφάνεια, είχε πνιγεί κατευθείαν. Τον γύρναγε μέσα η θάλασσα και μετά από λίγο τον χάσαμε. Πήρα το λιμεναρχείο, είχαν πάρει και άλλα άτομα και μετά από λίγο μας γύρισαν πίσω. Το πλήρωμα έλεγε ότι πήγε να προλάβει το πλοίο και έπεσε μόνος του. Αλλά δεν έγινε αυτό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share