Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (video)

Ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής χαροπαλεύει

4 Σεπτεμβρίου 2023 07:00
Σοβαρό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (video)
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα Δευτέρας (4/9) στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της Πέτρου Ράλλη με την Αγίας Άννης στου Ρέντη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε όταν φορτηγό συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, ο ένας από τους δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα ενώ ο δεύτερος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Θυμηθείτε επίσης, σοβαρό τροχαίο στην Κομοτηνή: 22χρονος μοτοσικλετιστής έπεσε νεκρός σε σύγκρουση με ΙΧ - Δύο τραυματίες

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία.

Θρήνος στην Ημαθία: Αυτός είναι o αστυνομικός, πατέρας 4 παιδιών πoυ έχασε τη ζωή τoυ εν ώρα υπηρεσίας

Η αστυνομία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε σήμερα (2/9) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 44χρονος αστυνομικός που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας. Ο θρήνος είναι τεράστιος, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας 4 παιδιών.

Όπως επισημαίνεται, περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης.

Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Την ίδια ώρα, ένας «ήρωας» αστυνομικός έσωσε βρέφος που πνιγόταν.

νεκρός αστυνομικός Ημαθία

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος στην Ημαθία

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η είδηση του θανάτου του 44χρονου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και πολύ δραστήριος και μάλιστα ήταν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα veriotis.gr, o 44χρονος ήταν παντρεμένος και είχε 4 παιδιά.

Συλλυπητήριο του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη

Ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης» και οι υποψήφιοι του εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του προέδρου της Κοινότητας Λουτρού Αλέξανδρου Τζιμούλη.

Ο Αλέξανδρος Τζιμούλης ήταν ένας άνθρωπος που τόσο στο πλαίσιο της εργασίας του όσο και στην πολιτική του διαδρομή υπηρέτησε τον τόπο μας με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα και αφοσίωση. Υποβάλλουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share