Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ανοίγουν στόματα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Για τα «μάτια» μιας κοπέλας οι ανήλικοι νταήδες ξυλοκόπησαν άγρια τον 16χρονο (video)

«Τον έβαλαν κάτω 6 άτομα - Θα το φτάσουμε στα άκρα», λένε οι γονείς του παιδιού

30 Αυγούστου 2023 08:31
Ανοίγουν στόματα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Για τα «μάτια» μιας κοπέλας οι ανήλικοι νταήδες ξυλοκόπησαν άγρια τον 16χρονο (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο με τον 16χρονο που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από νταήδες στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8).

«Το κεφάλι μου! Το κεφάλι μου!», ακούγεται να φωνάζει ο 16χρονος. Οι ανήλικοι νταήδες τον ξυλοκόπησαν με απίστευτη αγριότητα στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν οι πέντε νεαροί νταήδες, δύο 16χρονοι, δύο 17χρονοι και ένας 19χρονος, κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Το 16χρονο θύμα τους διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μητέρα 16χρονου: «Τον έβαλαν κάτω 6 άτομα με μπουνιές και κλωτσιές»

Οι γονείς του ανήλικου θύματος μίλησαν χθες στο Star και περιέγραψαν τον εφιάλτη που έζησε το παιδί τους: «Έφαγε την πρώτη και μετά σαν κατσίκι άρχισε να χτυπάει και αυτός. Αυτός τον πέταξε κάτω, γιατί δεν μπορούσε να τον παλέψει και και έπεσαν πάνω του όλοι και τον βαρούσαν στο κεφάλι», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Η μητέρα του 16χρονου είπε εμφανώς σοκαρισμένη: «Τον έβαλαν κάτω έξι άτομα, με μπουνιές και κλωτσιές. Τον χτυπούσαν μόνο στο κεφάλι!».

Το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό του 16χρονου

«Θα το φτάσουμε στα άκρα», λένε οι γονείς του 16χρονου

Οι γονείς του θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορούμενων, τονίζοντας πως «θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα. Έχει ρήξη τυμπάνου, έχει μώλωπες, είναι πρησμένα τα ζυγωματικά του. Αν δεν κλείσει η τρύπα στο αφτί, θα υποβληθεί σε χειρουργείο!».

Ο ξυλοδαρμός έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας

Σύμφωνα με πληροφορίες από φίλους των συλληφθέντων, ο άγριος καβγάς έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας. «Αυτό συνέβη για μία κοπέλα, την οποία την κοίταξε αυτό το παιδί και μιλήσανε», είπε ένας από τους φίλους των συλληφθέντων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share