Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Φρικιαστική καταγγελία στο Πήλιο: Άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει φοράδα - «Το έριξε κάτω, του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια...»

Για καλή τύχη του ζώου, εκείνη τη στιγμή επέστρεψε ο ιδιοκτήτης

27 Αυγούστου 2023 16:02
Φρικιαστική καταγγελία στο Πήλιο: Άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει φοράδα - «Το έριξε κάτω, του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια...»
Από Εύη Κουρίδου

Μία αδιανόητη καταγγελία για απόπειτα βιασμού αλόγου σε κτήμα στο Πήλιο έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας, το Σάββατο (26/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, το Σάββατο (26/8), επιχειρηματίας προέβη σε επώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία για την απόπερα βιασμού μιας θηλυκής φοράδας στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων, η οποία ήταν υπό την ιδιοκτησία του. Ταυτόχρονα, Νέα καταγγελία για κακοποίηση ζώων στη Λέσβο: Ανήλικοι αναβάτες έδερναν γαϊδούρια για να τρέξουν πιο γρήγορα σε αγώνες (video)

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, πριν από δύο ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή (25/8), ένας άνδας -πιθανότατα εργάτης σε χωράφια της περιοχής του Κεντρικού Πηλίου- μετέβη στο κτήμα του και όπως περιέγραψε: «Το έριξε κάτω (άλογο), του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις».

Για καλή τύχη του ζώου, εκείνη τη στιγμή επέστρεψε ο ιδιοκτήτης και ο άνδρας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες πράξεις του. «Τον κυνηγήσαμε, αλλά χάθηκε…», ανέφερε.

Το σοκ για τον ίδιο και τον φίλο του ήταν μεγάλο, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το συμβάν που είχε προηγηθεί εκείνη την ημέρα. Αυτό που περιμένουν τώρα, είναι να συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης, τα χαρακτηριστικά του οποίου έχουν δοθεί στην Αστυνομία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Άλογο

Πανικός στη Σάμο: Ναρκομανής παρότρυνε παιδάκια στην παιδική χαρά να πάρουν από τη «δόση» του

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε παιδική χαρά στη Σάμο όταν άνδρας έκανε ναρκωτικά μπροστά σε παιδάκια και μάλιστα επιχείρησε να τους δώσει. Θυμηθείτε επίσης: Αισχρός άνδρας αυνανιζόταν απέναντι από παιδική χαρά στη Λάρισα

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Βαθύ της Σάμου, την περασμένη Πέμπτη (24/8). Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα σε ένα δημοτικό πάρκο της περιοχής και ευτυχώς αντέδρασαν άμεσα και σωστά σε αυτό που συνέβη, αφού απομακρύνθηκαν κατευθείαν από τον άνδρα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία επίσης παρενέβη εγκαίρως.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Παιδική χαρά

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share