Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σπαρακτικό βίντεο από μελισσοκόμο τη στιγμή που βλέπει τα αποκαΐδια - «Μόνο λαμαρίνες... δεν έχει μείνει τίποτα»

Τα μελίσσια που διατηρούσε κάηκαν ολοσχερώς

23 Αυγούστου 2023 22:48
Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σπαρακτικό βίντεο από μελισσοκόμο τη στιγμή που βλέπει τα αποκαΐδια - «Μόνο λαμαρίνες... δεν έχει μείνει τίποτα»
Από Δέσποινα Τσίρου

Ραγίζει καρδιές το σπαρακτικό βίντεο από κάτοικο της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα από την περιοχή της Κίρκης, ο οποίος βαδίζει στην περιοχή όπου διατηρούσε τα μελίσσια του, τα οποία έχουν καεί ολοσχερώς. Ο μελισσοκόμος βλέπει μόνο αποκαΐδια. Μόνο λαμαρίνες... δεν έχει μείνει τίποτα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, ξεσπά σε λυγμούς και περιγράφει την καταστροφή που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή απεγκλωβισμού μέσα από τις φωτιές.

«Μόνο λαμαρίνες, δεν έχει μείνει τίποτα… μόνο καπάκια και λαμαρίνες… αυτά εδώ έμειναν και πετάνε… τίποτα κάρβουνα όλα!» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή.

Ολόκληρη η ανάρτηση και το βίντεο:

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσα μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου».

Φωτιά στη Φυλή: «Κατέρρευσε» στην κάμερα του ΣΚΑΙ για το καμένο σπίτι του

Στιγμές τραγωδίας εκτυλίσσονται σε Φυλή και Αχαρνές με πολλούς κατοίκους να έχουν χάσει τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ πλησίασε έναν κάτοικο που είχε καεί το σπίτι του και ο ίδιος κατέρρευσε στην κάμερα, περιγράφοντας το πως έφτασαν οι φλόγες στο σημείο.

«Έφυγε η φωτιά προς τα επάνω, μετά γύρισε προς τα πίσω και μου έκαψε το σπίτι. Εγώ κοιτούσα από κάτω και το σπίτι μου καιγόταν. Δεν το πίστευα. Ήταν αυθαίρετο και το είχα νομιμοποιήσει. Είχα φέρει μηχανικό κι ό,τι χρειαζόταν και μου έβγαλαν 11.000 ευρώ. Έδινα 100 ευρώ κάθε μήνα για 100 δόσεις. Το πλήρωνα από τη σύνταξη που παίρνω 670 ευρώ.

Έχω αγαπητούς φίλους. Μου έχουν πει όλοι να πάω στα σπίτια τους, αλλά θα είμαι φιλοξενούμενος. Δεν έχω κάτι άλλο, αυτό έχω»

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share