ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Κόλαση του Δάντη» από τον Σάκη Αρναούτογλου – «Καυτή» επίθεση μέχρι τέλη Αυγούστου

«Κόλαση του Δάντη» από τον Σάκη Αρναούτογλου – «Καυτή» επίθεση μέχρι τέλη Αυγούστου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καιρός: Με έκτακτη ανάρτηση ενημέρωσε ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω του λογαριασμού του στο Facebook για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και τις 27 Αυγούστου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Όπως όλα δείχνουν ο υδράγυρος ανεβαίνει κι άλλο την επόμενη εβδομάδα με την ζέστη να επιμένει.

Πενθήμερος «εφιάλτης» από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο – «Μέχρι και την Τρίτη θα δούμε θερμοκρασίες…» (video)

Καιρός: Η θερμοκρασία από σήμερα Πέμπτη (17/8) έως και την Τρίτη (22/8) θα ξεπερνά και τους 35°C στα ηπειρωτικά, και θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο υψηλότερα από τα κανονικά, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Το μελτέμι πάντως στο Αιγαίο δεν θα σταματήσει θα έχει ένταση όλες τις ημέρες 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

 Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και στα νησιά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ηλιόλουστος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία: Από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη επίσης προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός. Οι άνεμοι ασθενείς. μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου