Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό που έκανε προκλητικές αναρτήσεις για την αιματηρή συμπλοκή των χούλιγκανς (video-photo)

Το όνομά του βρίσκεται μέσα στη δικογραφία των επεισοδίων της 7ης Αυγούστου

18 Αυγούστου 2023 11:43
Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό που έκανε προκλητικές αναρτήσεις για την αιματηρή συμπλοκή των χούλιγκανς (video-photo)
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε η ΕΛΑΣ για Έλληνα οπαδό που είχε κάνει αναρτήσεις με βαρείς χαρακτηρισμούς για τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράλληλα, Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για την οπαδική βία: Κίτρινος, πορτοκαλί ή κόκκινος συναγερμός πριν από τη σέντρα

Το όνομα του εν λόγω χούλιγκαν περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την επίθεση των χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε ανάρτησή του, πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη, ο οπαδός αυτός στην ερώτηση αν ήταν όντως παρών στα επεισόδια, είχε απαντήσει «φυσικά και ήμουν. Με τα αδέρφια μας τους Κροάτες σκάσαμε μύτη και σας γλεντήσαμε».

αναρτήσεις οπαδού

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης.

Νέες αποκαλύψεις για τη Νέα Φιλαδέλφεια: Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα από τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν (video-photos)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στα κινητά των Κροατών χούλιγκαν, για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη.

Οι Αρχές επιχειρούν να αξιοποιήσουν όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως ενώ «ξεσκονίζουν» και τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν, που συμμετείχαν στην επίθεση κατά των οπαδών της ΑΕΚ.

Σημαντικά στοιχεία ήδη αντλούν οι Αρχές από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των κατηγορουμένων, καθώς και από τις κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλαξαν τον τελευταίο μήνα πριν την καταδρομική τους εισβολή

Τι δείχνουν τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Τα πρώτα αποτελέσματα από τα συστήματα γεωεντοπισμού των κινητών δείχνουν το δρομολόγιο των Κροατών χούλιγκαν, οι οποίοι φαίνεται να αναζητούσαν διευθύνσεις στην Ηγουμενίτσα, τον Πειραιά αλλά και πάρκινγκ στο Μπάρι και την Ανκόνα στην Ιταλία. Ακόμη, φέρεται να αναζητούσαν και δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Λυκαβηττό και το Μαρούσι.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή

Μέσω των κινητών, οι Αρχές ευελπιστούν να φτάσουν σε ασύλληπτους χούλιγκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ανάμεσα στους ασύλληπτους οπαδούς φαίνεται να βρίσκεται και ο αρχηγός τους με καταγωγή από τη Βοσνία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν στοιχεία που να τους δείχνουν ότι έχει καταφέρει να βγει από την Ελλάδα.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή

Νέα ντοκουμέντα από το τάγμα θανάτου

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν με κάθε τρόπο να εντοπίσουν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη, έρχονται στο φως νέα βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και από τις τελευταίες δραματικές στιγμές του Μιχάλη πριν χάσει τη ζωή του από τη μοιραία μαχαιριά.

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο και φωτογραφίες από τα αιματηρά επεισόδια αλλά και από τη στιγμή που ο άτυχος Μιχάλης έφτασε σε περίπτερο της Νέας Φιλαδέλφειας, λίγο μετά αφού είχε δεχθεί τη μαχαιριά.

Το νέο οπτικό υλικό που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA σοκάρει και δείχνει καρέ-καρέ τα τελευταία βήματα του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, στη δολοφονική επίθεση εναντίον του το βράδυ της Δευτέρας 07/08 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μιχάλης Κατσουρής φαίνεται να τρέχει μαζί με άλλους κυνηγημένος από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που χτυπούν όποιον βρίσκουν στον δρόμο τους.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή

Μισό λεπτό αργότερα, ο 29χρονος φαίνεται να αναζητά καταφύγιο στο πίσω μέρος ενός περιπτέρου καθώς έχει ήδη δεχτεί τη μαχαιριά στο μπράτσο που τον οδήγησε τελικά στο θάνατο.

Στο νέο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της ΑΕΚ καταγράφεται η στιγμή που οι Κροάτες επιτίθενται στους Έλληνες οπαδούς που τρέχουν και προσπαθούν να ξεφύγουν.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή

Ανάμεσά τους είναι και ο Μιχάλης Κατσουρής.

Την ώρα που τρέχει για να γλυτώσει από τις ορδές των Κροατών, δέχεται ένα χτύπημα με ρόπαλο στο κεφάλι.

Ακριβώς διπλά, σε ελάχιστη απόσταση από αυτόν, ένας ακόμη οπαδός της ΑΕΚ. Το ρολόι δείχνει 23.08.

Από άλλη κάμερα καταγράφονται όσα γίνονται μπροστά από το γήπεδο. 30 δευτερόλεπτα από το προηγούμενο στιγμιότυπο, ο άτυχος νεαρός φαίνεται να βγάζει το κράνος το οποίο φορά.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή

Κάνει μια κίνηση κοιτώντας το αριστερό του χέρι. Στη συνέχεια κοιτά ξανά την μπλούζα του. Μόλις έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Ήδη έχει δεχτεί τη μαχαιριά του δολοφόνου του.

Περπατά προς την πεζογέφυρα και πλέον έχει απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης.

Ο 29χρονος Μιχάλης έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του κατευθύνεται προς ένα περίπτερο για να προστατευτεί από τη μανία των χούλιγκαν.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή

Το αριστερό μέρος της μπλούζας του είναι γεμάτο με αίματα. Ο ίδιος πηγαίνει και πέφτει πίσω από ένα ψυγείο. Ζητά βοήθεια. Άτομα που φτάνουν στο σημείο προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία δένοντας στο χέρι του μια ζώνη. Οι αντοχές όμως του Μιχάλη Κατσουρή είναι πλέον ελάχιστες. Βρίσκεται ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο. Στο σημείο φτάνει και ασθενοφόρο, όμως ήδη είναι πολύ αργά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share