Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Και... όποιον πάρει ο χάρος στην Φθιώτιδα: 81χρονος «πιστολέρο» έριχνε μπαλωθιές από το σπίτι του

Λαχτάρησαν οι γείτονες και ειδοποίησαν την Αστυνομία

13 Αυγούστου 2023 17:03
Και... όποιον πάρει ο χάρος στην Φθιώτιδα: 81χρονος «πιστολέρο» έριχνε μπαλωθιές από το σπίτι του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στη Σπερχειάδας Φθιώτιδας, με ηλικιωμένο που αποφάσισε να ρίξει απανωτές μπαλωθιές, το βράδυ της Παρασκευής (11/8).

Πιο συγκεκριμένα, οι μπαλωθιές ακούστηκαν από το σπίτι του ηλικιωμένου γύρω στις 9.30 το βράδυ, με αποτέλεσμα οι τρομοκρατημένοι γείτονές του να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Καλαμπάκα: 60χρονος πυροβόλησε τον αδερφό του - Tαμπουρωμένος σε μαντρί ο δράστης

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι από το οποίο ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, βεβαιώθηκαν ότι δεν είχε τραυματιστεί κάποιος και πέρασαν χειροπέδες στον 81χρονο ένοικο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε βγει νωρίτερα στην αυλή του και πυροβολούσε στον αέρα με ένα δίκαννο που είχε στην κατοχή του.

Το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο ηλικιωμένος «πιστολέρο» κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Περιπολικό
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Αστυπάλαια: Χειροπέδες σε 45χρονο που ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη

Στη σύλληψη ενός 45χρονου που ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη προχώρησε η αστυνομία στην Αστυπάλαια, έπειτα από καταγγελία.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές μετά από καταγγελία που έγινε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την 15χρονη, με την οποία φέρεται να είχε επικοινωνία ο 45χρονος μέσω εφαρμογής προσωπικών μηνυμάτων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικού περιεχομένου μηνύματα στην ανήλικη, από την οποία ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ φέρεται να της έχει στείλει και εκείνος μία δική του.

Για την υπόθεση μετά την καταγγελία που έγινε από την ανήλικη επιλήφθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εν συνεχεία οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

45χρονος που ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share