Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024

Συναγερμός στην Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο - Συνδράμουν εναέρια μέσα (photo)

Για τρίτη φορά σε πύρινο κλοιό η περιοχή

11 Αυγούστου 2023 13:51
Συναγερμός στην Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο - Συνδράμουν εναέρια μέσα (photo)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις, το μεσημέρι της Παρασκευής (11/8), με φωτιά που ξέσπασε στην Εύβοια, στον δήμο Καρύστου. Δύο ημέρες πριν, Φωτιά στην Κάρυστο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Ρούγκλια και δεν απειλείται κάποιος οικισμός.

Στο σημείο επιχειρούν 29 πυροσβέστες, με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ έχουν σηκωθεί 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Ο διοικητής Πυροσβεστικής Εύβοιας, Κωνσταντίνος Ψαρρός, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ, ότι η επέμβαση στο σημείο είναι αρκετά δύσκολη μιας και πνέουν άνεμοι έντασης 7 μποφόρ.

Φωτιά στην Κάρυστο

Σοκ στην Πάτρα: Νεαρός βάζει φωτιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και αποχωρεί... κύριος (video)

Κάμερα πολίτη κατέγραψε τη στιγμή που νεαρός βάζει φωτιά σε ένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από τα ΤΕΙ της Πάτρας.

Βίντεο που δημοσιοποίησε χρήστης του TikTok στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να καταγγείλει δημόσια το συμβάν και να αφυπνίσει τους κατοίκους της Πάτρας, και όχι μόνο, δείχνει πώς μπήκε φωτιά στο αυτοκίνητο.

@nikolakos106 #προσοχη #φωτια #αυτοκινητο ♬ πρωτότυπος ήχος - ΝΙΚΟΛΑΣ

Συγκεκριμένα, δείχνει τον άνδρα να βάζει το χέρι του μέσα σε ένα αμάξι στην περιοχή όπου βρίσκονται τα ΤΕΙ της πόλης και να παραδίδει στις φλόγες το εσωτερικό του.

Μετά τον εμπρησμό, ο ίδιος αποχωρεί αμέριμνος με το ποδήλατό του, κάνοντας και μια χειρονομία προς το κτήριο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share