Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Καλαμπάκα: Κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί ο κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε από τον αδελφό του

Ο δράστης φαίνεται πως έχει βρει καταφύγιο στα ορεινά των Τρικάλων, όπου διέφυγε ημίγυμνος και μέσα στα αίματα του αδελφού του

10 Αυγούστου 2023 08:29
Καλαμπάκα: Κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί ο κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε από τον αδελφό του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 58χρονος που πυροβολήθηκε από τον 62χρονο αδελφό του, στην κοινότητα Διάβα της Καλαμπάκας, το μεσημέρι της Τετάρτης (9/8).

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας θα διακομιστεί ο 58χρονος κτηνοτρόφος, καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και στα δύο πόδια, στα οποία εβλήθη σχεδόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί.

Την ίδια ώρα, ο παρ' ολίγον "Κάιν" παραμένει ασύλληπτος, καθώς η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του παραμένει άκαρπη. Ο δράστης του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου, αναζητήθηκε στο μαντρί του, αλλά δε βρέθηκε και όλα δείχνουν ότι έχει βρει καταφύγιο στα ορεινά των Τρικάλων, όπου διέφυγε ημίγυμνος και μέσα στα αίματα του αδελφού του. Ωστόσο, πρόκειται για δύσβατη περιοχή που γνωρίζει πολύ καλά και οι αστυνομικές δυνάμεις που την «χτενίζουν» δεν έχουν ανακαλύψει κάποιο ίχνος του.

Κατά τη διαφυγή του, ο δράστης δεν πήρε μαζί του το μονόκαννο όπλο με το οποίο πυροβόλησε δυο φορές τον αδελφό του. Οι αστυνομικοί το βρήκαν στην κοινή αυλή των σπιτιών τους και το κατέσχεσαν. Από τις καταθέσεις που πήραν από τους γείτονες και τους συγγενείς των δύο αδελφών, προκύπτει ότι είχαν επί χρόνια διαμάχες. Όμως, κανείς δεν περίμενε ότι ένας ακόμη καβγάς τους, που ξέσπασε μπροστά σε συγγενικά τους πρόσωπα, θα κατέληγε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επιχείρηση Αστυνομίας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Πυροβολισμοί τάραξαν τους Παξούς: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο ανδρών - Αιμόφυρτος ο ένας

Τα πυρά ενός άνδρα δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/8) ένας 51χρονος στο λιμάνι της Λάκκας στους Παξούς, ο οποίος βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο δράστης είναι ομοεθνής του θύματος και φέρεται να έφτασε στο νησί από την Ιταλία.

Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του kerkyrasimera, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των δύο ανδρών είχε προηγηθεί συμπλοκή. Ο 51χρονος δέχτηκε σφαίρες, έπεσε αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας του νησιού.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, που χειρίζεται την υπόθεση, ο δράστης αναζητείται.

Πυροβολισμοί στους Παξούς

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share