Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Κλήρωση Τζόκερ (8/8): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για το 1.700.000 ευρώ

Δείτε αν κερδίσατε

8 Αυγούστου 2023 22:12
Κλήρωση Τζόκερ (8/8): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για το 1.700.000 ευρώ
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Απόψε, Τρίτη 8 Αυγούστου 2023, στην κλήρωση 2633 του Τζόκερ του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 1.700.000 ευρώ. Με την ευκαιρία, δείτε την κλήρωση του τζόκερ στις 6/8.

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 9, 15, 17, 28, 37 και τζόκερ ο αριθμός: 12.

Εκατομμυριούχος από την ξαπλώστρα; Σου έχουμε τη λύση για διακοπάρες διαρκείας!

Ο καθένας θα ζήλευε τον πιο πρόσφατο μεγάλο νικητή στο ΤΖΟΚΕΡ. Ένας υπερτυχερός από τις Σέρρες έγινε πλέον εκατομμυριούχος (3,5 εκατ. ευρώ) και σίγουρα θα περάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο ανέση και πολυτέλεια!

Εκεί είναι που σκέφτηκα για ακόμη μια φορά «γιατί όχι κι εγώ;» Κι αν κάποιοι δεν είμαστε ακόμη τόσο τυχεροί ώστε να έχουμε πιάσει μια ξαπλώστρα σε κάποια παραλία, έχουμε τη μοίρα να μας χαμογελά. Όπως λοιπόν άραζα στην... παραλία της Κυψέλης (γνωστή και ως «καναπές»), πέφτει το μάτι μου στη διαφήμιση του opaponline.gr, μου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση με τα χρωματιστά μπαλάκια που πετάγονται στην οθόνη μου και μου γεννιέται η περιέργεια: «Μωρέ όντως είναι τόσο εύκολο;» Κι όμως, ήταν πιο εύκολο από όσο νόμιζα!

Opaponline

Με λίγα μόνο κλικ μπήκα στην πλατφόρμα, έκανα την εγγραφή μου στο άψε-σβήσε και εμφανίστηκε μπροστά μου ο... μαγικός κόσμος της τύχης!

Έτσι λοιπόν, ακούγοντας τη μουσικούλα μου και πάντα αραχτός τσεκάρω σε ένα εύχρηστο, λειτουργικό και γρήγορο περιβάλλον, πρώτα το ΤΖΟΚΕΡ που κληρώνει την Κυριακή 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Σε λίγα λεπτά έχω δοκιμάσει την τύχη μου και πια περιμένω απλά να μου «χαμογελάσει» και εμένα. Αλλά δεν τελειώνει το καλό εκεί...

Παραδίπλα σκάνε SUPER 3 και ΛΟΤΤΟ και λέω δεν συμπληρώνω μια στήλη στο καθένα, διακοπές έρχονται, μπας και αυξήσω μπάνια, παγωτά και ποτάρες αυτό το καλοκαίρι και γιατί όχι και για πολλά ακόμη καλοκαίρια (και χειμώνες, που λέει και το γνωστό άσμα, δε μας χαλάνε!)

Opaponline

Το opaponline.gr με γλιτώνει και από τον κακό τον καύσωνα τούτες τις μέρες, αφού σε λίγα λεπτά έχω λάβει μέρος σε όλες τις κληρώσεις που επιθυμώ, χωρίς να... κουνήσω ρούπι από το κλιματιστικό στο σπίτι και το δροσερό αεράκι της παραλίας στο νησί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share