Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα στην Εύβοια - «Έσβησε» ξαφνικά μέσα στο σπίτι της 17χρονη στο Μαντούδι

Λίγες ημέρες μετά τον επίσης ξαφνικό θάνατο της 24χρονης στην Ρόδο

8 Αυγούστου 2023 07:45
Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα στην Εύβοια - «Έσβησε» ξαφνικά μέσα στο σπίτι της 17χρονη στο Μαντούδι
Φωτογραφία αρχείου αριστερά: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της βόρειας Εύβοιας από τον ξαφνικό θάνατο ενός ακόμα νέου κοριτσιού καθώς σύμφωνα με το evima.gr μία κοπέλα ηλικίας 17 ετών αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μέσα στο σπίτι του στο Μαντούδι, χωρίς να επανέλθει ποτέ.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου αλλά ήταν δυστυχώς αργά καθώς η 17χρονη είχε «φύγει» από τη ζωή. Τα αιτία του θανάτου της άτυχης κοπέλας θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Είναι ο δεύτερος θάνατος νέου κοριτσιού μέσα σε λίγες ημέρες μετά από αυτόν της 24χρονης κοπέλας στην Ρόδο, η οποία πέθανε επίσης ξαφνικά, την ημέρα των γενεθλίων της. Άφησε την τελευταία της πνοή την ώρα που διασκέδαζε σε ξενοδοχείο του νησιού για τα γενέθλια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η νεαρή γυναίκα μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου κι ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει το πτυχίο της.

Η 24χρονη, σε κάποια στιγμή που διασκέδαζε, επειδή γνώριζε πιάνο, σηκώθηκε να παίξει αλλά τότε ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Φωτογραφία αρχείου: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Πρόκειται για θανάτους που προκαλούν σοβαρά ερωτηματικά σε ύποπτες εποχές αμέσως μετά μία περίοδο αναγκαστικών εμβολιασμών με ένα εμβόλιο επί της ουσίας πειραματικό αλλά και έναν διετή εγκλεισμό στα σπίτια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share