Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Κέρκυρα: Έντονη βροχόπτωση με χαλάζι - Απεγκλωβισμός 10 ανθρώπων στο Πόρτο Τιμόνι

Κατακλυσμός στο νησί των Φαιάκων

5 Αυγούστου 2023 16:37
«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Κέρκυρα: Έντονη βροχόπτωση με χαλάζι - Απεγκλωβισμός 10 ανθρώπων στο Πόρτο Τιμόνι
Από Ανθή Κουρεντζή

Κέρκυρα: Απεγκλωβίστηκαν πριν από λίγη ώρα δέκα άτομα που είχαν εγκλωβιστεί, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην παραλία Πόρτο Τιμόνι. Υπενθυμίζεται, ότι η Κέρκυρα είναι ανάμεσα στις περιοχές που εστάλη μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, λιμενικό σκάφος και ιδιώτες.

Λόγω της βροχής η ανάβαση στον κεντρικό δρόμο αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολη και χρειάστηκε η μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο από τη θάλασσα.

Στο μεταξύ η μπόρα έχει ήδη ξεκινήσει στην Κέρκυρα με την περιοχή της Κασσιόπης να είναι χωρίς ρεύμα, ενώ εκδηλώθηκε και χαλαζόπτωση.

Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική υπηρεσία, η πολιτική προστασία των δήμων και της περιφέρειας, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

«Ράπισμα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Από την Κυριακή θα συναντήσουμε...» (video)

Με άστατο καιρό θα κυλήσει η αυριανή ημέρα (6/8) στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη για τον καιρό τον Αύγουστο από τα Μερομήνια.

Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τον υδράγυρο να προσεγγίζει τους 32 βαθμούς στα δυτικά και τους 35-37 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share