Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα… σκοινί

Μία νέα αυτοκτονία συγκλονίζει το νησί της Κρήτης

30 Ιουλίου 2023 12:29
Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα… σκοινί
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

Μία νέα αυτοκτονία συγκλονίζει το νησί της Κρήτης και την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/7) σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου όταν ένας 42χρονος, πήρε ένα κομμάτι σκοινί και έφτιαξε θηλιά βάζοντας τέλος στη ζωή του στην αποθήκη του σπιτιού του.

Το άψυχο σώμα του αντίκρισε η γυναίκα του που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικές ενέργειες ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα… σκοινί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σοκ με τον θάνατο τέως δημάρχου στην Κρήτη: «Βαρύς ο πόνος! Δεν υπήρχαν ενδείξεις πως θέλει να αυτοκτονήσει» - Αποκαλυπτική μαρτυρία φίλου του

Σοκ επικρατεί στην Κρήτη και ειδικά στην Τύλισο από την ώρα που ο τέως δήμαρχός της Σταύρος Χαλκιαδάκης βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με άνθρωπο του οικείου περιβάλλοντός του, με τον οποίο επικοινώνησε το maleviziotis.gr, τον Σταύρο Χαλκιαδάκη τον αναζητούσε από το πρωί η πρώην γυναίκα του, χωρίς να τον βρίσκει.

Όταν πλέον απογοητεύτηκε, ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο, παρακαλώντας τον να πάει στο σπίτι του για να τον ψάξει. Ο συγγενής έκανε αυτό που του ζητήθηκε, πήγε σπίτι και, όταν μετά από επανειλημμένα χτυπήματα της πόρτας δεν έλαβε απάντηση, ανέβηκε στο ύψος ενός παραθύρου και αντίκρισε ένα τραγικό θέαμα, τον Σταύρο Χαλκιαδάκη πεσμένο στο πάτωμα.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την πρώην σύζυγό του, που όταν ήρθε κι άνοιξε την πόρτα αντίκρισαν τον Σταύρο Χαλκιαδάκη σε μια λίμνη αίματος και δίπλα του ένα κοντόκανο όπλο, γεγονός που έδειχνε αυτοχειρία, και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η διάθεση και οι κινήσεις του Σταύρου Χαλκιαδάκη δεν φανέρωναν άνθρωπο που θέλει να αυτοκτονήσει

Οι Αρχές φαίνεται να προβληματίζονται από το γεγονός ότι ο θανών το προηγούμενο βράδυ βρισκόταν με έναν φίλο του που βεβαίωσε για την καλή του διάθεση, καθώς επίσης το ότι είχε κάνει πρόσφατα γενικές εξετάσεις που είχαν βγει άριστες, και ακόμη ότι έγραφε ένα βιβλίο για την Τύλισο, αφού όλα αυτά δεν δείχνουν άνθρωπο που να επιθυμεί να αυτοκτονήσει.

Από την άλλη, η ύπαρξη του όπλου σε συνδυασμό με το ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι απομακρύνει την εγκληματική ενέργεια και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Σε κάθε περίπτωση, τα ακριβή αίτια θα δείξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

«Βαρύς ο πόνος! Δεν υπήρχαν ενδείξεις πως θέλει να αυτοκτονήσει» - Αποκαλυπτική μαρτυρία φίλου του

Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, αναφέρει:

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Το Μαλεβίζι πενθεί. Βαρύς ο πόνος που πέφτει στην Τύλισο. Ο Σταύρος Χαλκιαδάκης, τέως Δήμαρχος Τυλίσου, δεν είναι πια κοντά μας. Είναι από τους πιο δύσκολους αυτός ο αποχαιρετισμός. Ακούραστος, αφοσιωμένος, ειλικρινής, διεκδικητικός και πάντα χαμογελαστός. Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Θα τον θυμάμαι πάντα δοτικό στη συνεργασία μας.

Ο τόπος μας χάνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του. Αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε αυτό το ταξίδι του. Σύσσωμη η οικογένεια του Δήμου Μαλεβιζίου πενθεί.

Τιμής ένεκεν, στο τελευταίο του ταξίδι θα τον συντροφεύσουμε με δημοτική δαπάνη. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Βρισκόμαστε δίπλα τους. Αντίο Δήμαρχε…».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share