Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Βύρωνας: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον γιο της 60χρονης που κατασπάραξαν τα πίτμπουλ

Τι περιμένουν να φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση

22 Ιουλίου 2023 14:20
Βύρωνας: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον γιο της 60χρονης που κατασπάραξαν τα πίτμπουλ
Από Εύη Κουρίδου

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του γιου της 60χρονης που φαίνεται πως κατασπάταξαν σκυλιά στο διαμέρισμά της.

Ο άνδρας, ο οποίος νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, εντόπισε την άτυχη γυναίκα, γύρω στις 2:30 τα μεσάνυχτα να κείτεται στο έδαφος αναίσθητη και να φέρει πολλαπλές δαγκωματιές στο πρόσωπο. Αμέσως κάλεσε τις Αρχές. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος με τραύματα που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δαγκωματιές. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως στο διαμέρισμα κατοικούσε ο γιος μαζί με τη μητέρα του και τα δύο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ, ιδιοκτήτης των οποίων ήταν ο άνδρας.

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει αύριο αναμένεται να δείξει την αιτία θανάτου της γυναίκας. «Αυτό που αναμένεται να φανεί τώρα από την έρευνα που θα κάνει ο ιατροδικαστής είναι αν η γυναίκα πέθανε από την επίθεση που δέχθηκε από τους σκύλους ή αν πρώτα έχασε για κάποιον άλλο λόγο τις αισθήσεις της και εν συνεχεία δέχθηκε την επίθεση», σημειώνουν αστυνομικές πηγές.

Πίτμπουλ

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 46χρονος διανομέας που πέθανε από θερμοπληξία - «Δούλευε ανασφάλιστος και διπλοβάρδιες» (photo & video)

Ανασφάλιστος και διπλοβάρδιες δούλευε ο 46χρονος στη Χαλκίδα που πέθανε από θερμοπληξία, μέσα σε συνθήκες καύσωνα, για τα προς το ζην.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από την ψησταριά όπου εργαζόταν. Ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πονοκέφαλο και πυρετικούς σπασμούς και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας και δούλευε σε ψησταριά, έκανε συχνά διανομές με το ποδήλατό του και ήταν για ώρες εκτεθειμένος σε θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 40 βαθμούς, γιατί είχε ανάγκη τη δουλειά και τα χρήματα.

«Τον βλέπαμε να φορτώνει τις σακούλες με τις παραγγελίες στο ποδήλατό του και να πηγαίνει μέσα στον καύσωνα να τις παραδώσει. Δούλευε αρκετό χρονικό διάστημα με το ποδήλατό του, ανασφάλιστος χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν. Γνώριζα ότι είχε ανάγκη τα χρήματα και τον στήριζα», λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν να εργάζεται σκληρά για να βγάλει το μεροκάματο της ημέρας.

46χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος μετακινούταν με ποδήλατο και έκανε κάποια θελήματα για τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Αναφέρεται επίσης ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ελαιοχρωματιστής, ωστόσο προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην, έκανε δουλειές (μεταξύ των οποίων και διανομές) που του ζητούσαν διάφορα καταστήματα στη Χαλκίδα.

Οι γονείς του 46χρονου κι ο δίδυμος αδερφός του είναι σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους ανθρώπου. Είναι σοκαρισμένοι και περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας όπου θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς

Νωρίτερα, ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα, ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια έπειτα από τον θάνατο του άτυχου 46χρονου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας εργάστηκε χθες Πέμπτη ως διανομέας στην ψησταριά του συλληφθέντα -χωρίς να υπάρχει σχετική σύμβαση εργασίας- από το πρωί έως και το μεσημέρι.

Στις 16.00 επέστρεψε στο σπίτι του και αμέσως άρχισε να νιώθει έντονη αδιαθεσία μέχρι που τελικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Στις 17.00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, μισή ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αναφέρει: «Την Πέμπτη 20/07/2023 προσκομίσθηκε στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολύ υψηλή θερμοκρασία».

46χρονος

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share