Τέμπη: «Πέθαναν» τον 20χρονο Γεράσιμο! «Θα το δει ο πατέρας του και θα τρελαθεί» – Η αντίδραση θείας του και η αλήθεια πίσω από τα fake news

Την ώρα που ο 20χρονος Γεράσιμος αγωνίζεται και δίνει μάχη ζωής, κάποιοι δοκιμάζουν με τον χειρότερο τρόπο τις αντοχές των δικών του ανθρώπων.
Τα fake news που κυκλοφόρησαν για τον θάνατο του νεαρού, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν αναστάτωση. Ο νεαρός που επέζησε από το δυστύχημα στα Τέμπη είναι ζωντανός και υπάρχει αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια των γιατρών, θα καταφέρει στο τέλος να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
«Θα το δει ο πατέρας του και θα τρελαθεί»
Σε fake news αποδίδει η θεία του Γεράσιμου την είδηση του «θανάτου» του που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο διαδίκτυο. Η στενή συγγενής του 20χρονου τονίζει πως ο ανιψιός της είναι ζωντανός και συνεχίζει να δίνει τη μάχη του: «Δεν ξέρω πως έχει προκύψει η είδηση του θανάτου του ανιψιού μου, του Γεράσιμου. Θα το δει ο πατέρας του και θα τρελαθεί».
Αξίζει να τονιστεί ότι η είδηση για τον θάνατο του Γεράσιμου κυκλοφόρησε ευρέως στα social media, με την οικογένειά του να παρακαλεί να γίνει γνωστό πως ο Γεράσιμος ζει.
Σύμφωνα με την κ. Γεωργιάδη, τα όσα κυκλοφορούν στα social media και αφορούν τον ανιψιό της είναι εντελώς αναληθή, με την ίδια να κάνει μάλιστα γνωστό, πως μετά από πολύ καιρό, σήμερα ο Γεράσιμος είναι απύρετος.
Η αντίδραση θείας του και η αλήθεια πίσω από τα fake news
Αν όλα πάνε καλά και ο Γεράσιμος – Ιάσονας βγει νικητής και σε αυτή τη μάχη, τότε θα επιστρέψει και πάλι στο Κέντρο Αποθεραπείας της Γερμανίας.






0 ΣΧΟΛΙΑ