Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Σοκάρει βίντεο από το φρικτό τροχαίο με τους 5 νεκρούς στην Έδεσσα - Ένας 16χρονος ανάμεσα στα θύματα

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε κάτω από την νταλίκα και διαλύθηκε

19 Ιουλίου 2023 07:45
Σοκάρει βίντεο από το φρικτό τροχαίο με τους 5 νεκρούς στην Έδεσσα - Ένας 16χρονος ανάμεσα στα θύματα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σοκάρουν τα πλάνα από το τροχαίο δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (18/07) στην Περιφερειακή Οδό στην Έδεσσα.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε κάτω από την νταλίκα και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα. Οι εικόνες είναι απίστευτες. Το μπροστινό τμήμα του ΙΧ και η καμπίνα των επιβατών είχε στην κυριολεξία διαλυθεί.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το Tastv.gr

Το δυστύχημα έγινε, στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας Θεσσαλονίκης.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι επιβαίνοντες του ΙΧ φέρεται να είναι αλλοδαποί, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ταυτοποίση των στοιχείων τους, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν είχε πινακίδες κυκλοφορίας από την Αλβανία.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις νεκροί του ΙΧ

Tαυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα, όπου ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ. Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share