Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Αγέρωχοι στο πόστο τους οι λεβέντες Εύζωνες – Έφτασαν τους 70 βαθμούς τα κιόσκια των στρατιωτών

Δέος!

17 Ιουλίου 2023 09:17
Αγέρωχοι στο πόστο τους οι λεβέντες Εύζωνες – Έφτασαν τους 70 βαθμούς τα κιόσκια των στρατιωτών
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Εύζωνες: Παρά το άνυποφόρο κύμα καύσωνα “Κλέων” που πλήττει αυτές τις μέρες την πρωτεύουσα, οι εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς παραμένουν ακίνητοι στις θέσεις τους, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, επιδεικνύοντας την προσήλωσή τους στο καθήκον τους.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας στο πλευρό τους

Ακόμα και αντιμετωπίζοντας ανυπόφορες θερμοκρασίες, οι εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς συνεχίζουν να εκτελούν τον ρόλο τους με απόλυτη σοβαρότητα και αφοσίωση. Ο αξιωματικός υπηρεσίας τους, στέκεται στο πλευρό των στρατιωτών, προσφέροντας τους νερό για να ενυδατώνονται και σκουπίζοντας τον ιδρώτα στα πρόσωπά τους από την έντονη ζέστη.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τουρίστες και επισκέπτες δεν δίστασαν να πλησιάσουν το Κοινοβούλιο την Κυριακή πρωί, με σκοπό να απαθανατίσουν με φωτογραφίες τους εύζωνες, αγνοώντας τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.

Μέχρι και 70 βαθμούς Κελσίου στα κιόσκια των εύζωνων

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουλίου, οι θερμικές κάμερες κατέγραψαν την ύπαρξη θερμοκρασίας 70 βαθμών Κελσίου στα κιόσκια των εύζωνων, επιβεβαιώνοντας έτσι τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι φρουροί κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share