Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Μούσκεμα στον ιδρώτα στο Σύνταγμα: Πιστοί στο καθήκον τους οι Εύζωνες ακόμη και με τον καύσωνα

Παραμένουν στις θέσεις τους, περήφανοι και απτόητοι!

14 Ιουλίου 2023 17:27
Μούσκεμα στον ιδρώτα στο Σύνταγμα: Πιστοί στο καθήκον τους οι Εύζωνες ακόμη και με τον καύσωνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μούσκεμα στον ιδρώτα έγιναν οι Εύζωνες στο Σύνταγμα, λόγω του καύσωνα «Κλέων». Παρ' όλα αυτά, παρέμειναν πιστοί στο καθήκον τους, ακόμη και με την υψηλή θερμοκρασία.

Καμίνι θυμίζει η Ελλάδα και κυρίως τα αστικά κέντρα, με το κέντρο της Αθήνας να φλέγεται από τον καύσωνα Κλέων, από το πρωί της Παρασκευής (14/8). Παράλληλα, νέο έκτακτο καιρικό δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ.

Η κυβέρνηση έλαβε μέτρα για την αποφυγή προβλημάτων εξαιτίας της ζέστης που χτυπάει «κόκκινο», ωστόσο είναι κάποιοι που είτε με καύσωνα, είτε με βροχή, είτε με χιόνι, είτε με οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο, παραμένουν στις θέσεις τους, περήφανοι και απτόητοι.

Ο λόγος για τους εύζωνες, οι οποίοι παραμένουν ακλόνητοι στη θέση τους, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την ώρα που υδράργυρος ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το video

Αυτός είναι ο μικρός εύζωνας που έκλεψε τις εντυπώσεις στη Ρόδο - Δείτε το υπέροχο βίντεο

Με τη στολή του εύζωνα ντύθηκε ένα μικρό παιδί στη Ρόδο, που φαίνεται ότι έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό, περιμένοντας την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και έκλεψε την καρδιά χιλιάδων πολιτών.

Με την ευκαιρία δες εδώ φωτογραφίες από την μεγάλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο μικρός εύζωνας στην αρχή είχε πάνω του την ελληνική σημαία, την οποία στη συνέχεια κρατούσε τα χέρια του, κερδίζοντας το χειροκρότημα όσων βρίσκονταν στο σημείο, στο οποίο απάντησε με το δικό του χειροκρότημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share