Ώρες αγωνίας στην Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρό το 13χρονο παιδί που παραλίγο να πνιγεί - Σε θαύμα ελπίζουν οι γονείς του
Ελάχιστες οι ελπίδες για το παιδί

Ώρες αγωνίας στην Κρήτη, καθώς εγκεφαλικό θάνατο έδειξαν τα τεστ που διενεργήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες στον 13χρονο, που παραλίγο να πνιγεί την περασμένη Κυριακή στην Γεωργιούπολη Χανίων.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά και τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό. Οι γονείς του παιδιού έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις, ωστόσο, εξακολουθούν να ελπίζουν ως την ύστατη στιγμή σε ένα θαύμα.
Την ίδια στιγμή, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, 14χρονος από τη Γερμανία που παραθέριζε με την οικογένειά του στην Ιεράπετρα.
Αδιανόητος θρήνος για την 11χρονη Αλεξάνδρα: Ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων - «O Θεός να αναπάυση την ψυχούλα σου! Καλή αντάμωση κοριτσάκι μου»
Μία γενναία μάχη έδωσε η 11χρονη Αλεξάνδρα στην Κρήτη, η οποία όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε και ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων.
Το μικρό κορίτσι ήταν η εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Ανδρέα Παπαδάκη και είχε διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο. Κινητοποιήθηκε όλη η Κρήτη η οποία συμπαραστάθηκε όπως μπορούσε στο κοριτσάκι που έδωσε γενναία μάχη για μήνες. Μάλιστα, όπως γράφει το cretapost, είχε υποβληθεί σε σειρά χειρουργείων και είχε μεταβεί στην Αμερική.
Ο παππούς της Ανδρέας Παπαδάκης στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: “O Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου άγγελε μου… καλή αντάμωση κοριτσάκι μου”.