Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Έκρηξη στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών μετά από απειλητικό τηλεφώνημα - Υπό έρευνα δεύτερο ύποπτο αντικείμενο

Ο χώρος έχει αποκλειστεί

13 Ιουλίου 2023 07:46
Έκρηξη στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών μετά από απειλητικό τηλεφώνημα - Υπό έρευνα δεύτερο ύποπτο αντικείμενο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Απειλητικό τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό έγινε στην Τεκτονική Στοά επί της οδού Αχαρνών, στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης (13/7).

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε έκρηξη χαμηλής ισχύος, η οποία προκάλεσε μαύρισμα στον τοίχο και μικρές υλικές ζημιές.

Έκρηξη στην Τεκτονική Στοά

Ωστόσο, στο σημείο υπάρχει ακόμη ένα κουτί που κρίνεται ύποπτο και μεταβαίνει κλιμάκιο του ΤΕΕΜ για να το ελέγξει. Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και τμήμα της οδού Αχαρνών μέχρι την πλατεία Βάθης είναι κλειστό.

Τροχαίο στην Πάτρα: Προσευχές για την 14χρονη Χριστίνα! Συγκινητικές στιγμές εξελίσσονται κάθε μέρα στο νοσοκομείο του Ρίου

Τροχαίο στην Πάτρα: Εχουν περάσει τρεις μέρες από την μοιραία στιγμή που το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε καταστηματάρχης εστίασης της Πάτρας, έπεσε πάνω σε ένα δίκυκλο που οδηγούσε ο 16χρονος Γιώργος στο οποίο επέβαινε και η 14χρονη Χριστίνα.

Το ατύχημα έγινε σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου τον Μάϊο του 2012 είχε βρει τον θάνατο ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας. Στο νοσοκομείο Ρίου ακούγονται μόνο προσευχές.

Η Μαρία, μητέρα της Χριστίνας, δεν έχει σταματήσει να προσεύχεται. Ο πατέρας της το ίδιο. Η μεγάλη της αδελφή, επίσης. Οι συμμαθητές της από όλα τα σχολεία είναι συνεχώς εκεί, ευχόμενοι να ξαναδούν σύντομα κοντά τους την αγαπημένη τους φίλη και συμμαθήτρια!

Τροχαίο στην Πάτρα

Ο Γιώργος έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Η σκέψη όλων πλέον είναι στη Χριστίνα, που χαροπαλεύει στα χέρια του Ανδρέα Ηλιάδη και της ομάδας του στη ΜΕΘ!

Μοιραίος ερωτικός καβγάς στη Βουλιαγμένη: 28χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Τσακώθηκε, έφυγε με ταξί, το μετάνιωσε, πήγε να γυρίσει πίσω στην κοπέλα του και τον χτύπησε αυτοκίνητο!

Θανάσιμο τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη στοίχισε τη ζωή σε έναν 28χρονο μετά από έντονο ερωτικό καβγά με τη φίλη του. Την ίδια στιγμή, ζωή σε τέσσερις ανθρώπους έδωσε μετά τον θάνατό του ο 16χρονος Παντελής από τη Φλώρινα, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο.

Τσακώθηκε, έφυγε με ταξί, το μετάνιωσε, πήγε να γυρίσει πίσω στην κοπέλα του και τον χτύπησε αυτοκίνητο

Το τουρκικής καταγωγής ζευγάρι βρισκόταν σε γνωστό στέκι της Αττικής όταν σημειώθηκε ο καυγάς. Ταραγμένος, ο νεαρός έφυγε με ταξί, αλλά αργότερα πετάχτηκε έξω, προσπαθώντας να επιστρέψει στην κοπέλα του. Τραγική κατάληξη είχε να τον χτυπήσει αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, σύμφωνα με πληροφορίες από το official.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share