Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίαμβος για πατέρα και γιο: Αρίστευσαν στις Πανελλαδικές και πέρασαν στην ίδια σχολή

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια

30 Ιουνίου 2023 18:27
Θρίαμβος για πατέρα και γιο: Αρίστευσαν στις Πανελλαδικές και πέρασαν στην ίδια σχολή
Από Ανθή Κουρεντζή

Πατέρας και γιος έδωσαν μαζί Πανελλαδικές, αρίστευσαν στα αποτελέσματα και πλέον με τα μόρια που πιάνουν, αναμένονται να εισαχθούν στην ίδια σχολή που και οι δύο ονειρεύονται: την πληροφορική. Με την ευκαιρία, δείτε την ιστορία της Ειρήνης που κατάφερε να βγάλει 19.425 μόρια.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λευκόπουλο και τον γιο του Μιλτιάδη, απόφοιτοι του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, που θα κάτσουν στα ίδια φοιτητικά θρανία.

Ο πατέρας, Γιώργος Λευκόπουλος, δήλωσε στο e-ptolemeos.gr, ότι είναι πανευτυχής για την επιτυχία του ίδιου και του γιου του Μιλτιάδη.

Στόχος και των δύο είναι η Πληροφορική, με τις βαθμολογίες τους να εξασφαλίζουν και με το παραπάνω την είσοδό τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Θρίαμβος για πατέρα και γιο: Αρίστευσαν στις Πανελλαδικές και πέρασαν στην ίδια σχολή

Ήταν συμμαθητές στη Β’ Λυκείου

Ο πατέρας πέτυχε 19.280 μόρια για το ΑΠΘ και ο γιος 18.320 μόρια. Μάλιστα πατέρας και γιός ήταν συμμαθητές στην ίδια τάξη στη Β΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, ενώ στη Γ΄ Λυκείου ακολούθησαν διαφορετικούς τομείς, για αυτό και ήταν σε διαφορετικές τάξεις.

Ο 46χρονος Γιώργος Λευκόπουλος, προκειμένου να δώσει πανελλαδικές χρειάστηκε να κάνει δύο χρόνια στα θρανία, καθώς ήταν απόφοιτος πολυκλαδικού λυκείου. Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει ότι δεν υπήρξε πρόβλημα, καθώς έχει έφεση και αγάπη στην πληροφορική, αντικείμενο στο οποίο εργάζεται.

Η όλη εμπειρία για πατέρα και γιο να είναι υποψήφιοι την ίδια χρονιά ήταν για τον ίδιο ενδιαφέρουσα, όπως λέει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος Μιλτιάδης Λευκόπουλος είναι πυγμάχος με διακρίσεις, ενώ έχει διακριθεί σε πληροφορική, προγραμματισμό και ρομποτική, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share