Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Οικογένεια Ομπάμα: Τα μηνύματα που άφησαν στον σεφ που τους μαγείρεψε στην Αντίπαρο και η αντίδραση του Τομ Χανκς (photo&video)

Φάνηκε να απολαμβάνει και με το παραπάνω την ελληνική κουζίνα!

20 Ιουνίου 2023 23:35
Οικογένεια Ομπάμα: Τα μηνύματα που άφησαν στον σεφ που τους μαγείρεψε στην Αντίπαρο και η αντίδραση του Τομ Χανκς (photo&video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα, και τις δύο του κόρες. Μάλιστα, στην Ελλάδα, οι Ομπάμα είναι φιλοξενούμενοι του «ζεύγους Χανκς», Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στο σπίτι τους στην Αντίπαρο.

Στο σημείο όπου «πιάστηκαν στα πράσα» από τις κάμερες της ΕΡΤ φαίνεται πως ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του συνοδεύονται από 35 άτομα φρουράς, στελέχη του Secret Service από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη για την ασφάλεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες ο Λούκα Φουρίνι είναι ένας Ιταλός σεφ που εργάζεται στην Αντίπαρο, ο οποίος είχε μαγείρεψε για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, και τη γυναίκα του οποίοι είναι καλεσμένοι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.

Συγκεκριμένα, τόσο το ζεύγος Ομπάμα όσο και ο Τομ Χανκς ευχαρίστησαν με χειρόγραφα σημειώματα τον σεφ, τα οποία ο Φουρίνι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο πρώην πλανητάρχης ευχαρίστησε με τη σειρά του για «αυτό το υπέροχο ταξίδι» και δήλωσε «ιδιαιτέρως ευγνώμων για τη φιλοξενία».

Μήνυμα Ομπάμα στον σεφ στην Αντίπαρο
Μήνυμα Ομπάμα στον σεφ στην Αντίπαρο

Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη!

Οι Ομπάμα έφτασαν στην Ελλάδα με ιδιωτική πτήση την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023, ενώ επέλεξε να πάρει το πλοίο της γραμμής από την Πάρο προς την Αντίπαρο. Φυσικά, το γεγονός ότι δεν έγινε αντιλήπτός στο φέρι μποτ δεν ήταν τυχαίο, αλλά αποτέλεσμα εχεμύθειας των λιμενικών και των αστυνομικών που συνόδευσαν την οικογένειά του, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το ότι απενεργοποιήθηκαν μέχρι και οι κάμερες ασφαλείας του πλοίου.

Μάλιστα, προκειμένου να φάνε ανενόχλητοι οι Ομπάμα και οι Χανκς στη Νάουσα, πραγματοποιήθηκαν 3 διαφορετικές κρατήσεις σε εστιατόρια. Τελικά, όμως, κατέληξαν σε ένα ουζερί τελευταία στιγμή.

Τα δρακόντεια μέτρα που πάρθηκαν αποδεικνύονται και από τα «συμβόλαια» εχεμύθειας τα οποία όφειλαν να υπογράψουν οι σερβιτόροι και οι εργαζόμενοι του εστιατορίου, βάζοντας ταυτόχρονα και τα smartphones και smartwatches σε ένα κουτί.

Στα γύρω, δε, τραπέζια του εστιατορίου ήταν και τα στελέχη της φρουράς του Μπαράκ Ομπάμα.

Ωστόσο, το ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, η σύζυγός του Μισέλ και τα παιδιά τους, θα έρχονταν στην Αντίπαρο και θα συναντιούνταν με τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον που διατηρούν σπίτι στο νησί δεν ήταν άγνωστο, αλλά ακόμα και έτσι δεν κατάφερε κανείς να τους βρει και αυτό γιατί τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share