Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024

«Επαγρύπνηση» από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Κίνδυνος το Σαββατοκύριακο - Πριν την κάλπη θα χτυπήσουν...»

Έκτακτη προειδοποίηση για τον καιρό των εκλογών!

20 Ιουνίου 2023 20:00
«Επαγρύπνηση» από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Κίνδυνος το Σαββατοκύριακο - Πριν την κάλπη θα χτυπήσουν...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το επόμενο 24ωρο ο καιρός θα παραμείνει πολύ καλός σχεδόν σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα στα ορεινά, σύμφωνα με τη νεότερη πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στην ΕΡΤ3. Με την ευκαιρία, δείτε και την πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Στη Θράκη αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες ή και καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί κρατώντας διαυγή την ατμόσφαιρα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου σε ηπειρωτικές περιοχές.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια από το πρωί και τη νύχτα ξαστεριά. Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 19 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ξαστεριά τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 3 με 4 μποφόρ με τη μορφή θαλάσσιας αύρας και η θερμοκρασία στους 21 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή αλλά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

«Σκοτεινή» πρόγνωση από τον Θοδωρή Κολυδά - «Η καλοκαιρία δεν θα κρατήσει πολύ...»

Καιρός: Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς με ανάρτηση του στο twitter, ανέφερε ότι η καλοκαιρία δεν θα διατηρηθεί για πολύ, καθώς από την Κυριακή (25/6) θα αρχίσει να χαλάει.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Κολυδάς, ο καιρός σήμερα (19/6) θα είναι γενικά αίθριος, με κάποιες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο έως 31 βαθμούς Κελσίου και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή του καλοκαιριού.

Στα ανατολικότερα τμήματα αναμένεται να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share