Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Σύρο: 44χρονος καπετάνιος πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο πλοίο

Τα αίτια του θανάτου του δε έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής

20 Ιουνίου 2023 19:46
Θρήνος στην Σύρο: 44χρονος καπετάνιος πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο πλοίο
Φωτογραφία αρχείου: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Σύρο, η είδηση ότι 44χρονος καπετάνιος πέθανε, ενώ βρισκόταν στο πλοίο.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, o 44χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πλήρωμα του πλοίου, το οποίο ήταν στην Ιταλία. Τα αίτια του θανάτου του δε έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ανακοπή καρδιάς.

Πλοίο
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Θάνατος 39χρονης στην Πάτρα: Τουλάχιστον 9 ώρες ήταν νεκρή δίπλα στην 4χρονη κόρη της

Νέα στοιχεία που αφορούν τον θάνατο της 39χρονης από την Πάτρα, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, όπου ήταν και η 4χρονη κόρης της βλέπουν το «φως». Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η γυναίκα υπέστη αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα.

Η 39χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της το πρωί της Παρασκευής (16/6) στο διαμέρισμά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η οποία επικαλείται τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση ο θάνατός της 39χρονης επήλθε τουλάχιστον 9 με 12 ώρες πριν βρεθεί (νωρίς το πρωί της επομένης) στον χώρο της κουζίνας, σε «πλήρη πτωματική ακαμψία».

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα, η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, φέρεται να σηκώθηκε, ακούμπησε στην καρέκλα και φαίνεται πως γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Θάνατος 39χρονης στην Πάτρα: «Η μαμά ήταν γονατιστή όλο το βράδυ» - Σπαράζει ο 4χρονος γιος της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα με μια 39χρονη να εντοπίζεται νεκρή από τον σύζυγό της ενώ μαζί της ήταν επί ώρες το 4χρονο παιδί της. «Η μαμά ήταν γονατιστή όλο το βράδυ», είπε στους αστυνομικούς σοκαρισμένο.

Οι νεότερες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν πως ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η γυναίκα φέρεται να κατέληξε τις βραδινές ώρες της Πέμπτης, στο σπίτι επί της οδού Λούρου στην Αγυιά και την βρήκε ο σύζυγός της το πρωί της Παρασκευής.

Ο ίδιος εργάζεται οδηγός ταξί και φαίνεται πως απουσίαζε από το σπίτι καθώς βρισκόταν σε δρομολόγιο, εκτός Πατρών. «Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share