Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος - Ένας τραυματίας και μποτιλιάρισμα

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μηχανή στο ύψος του Ποσειδωνίου

16 Ιουνίου 2023 09:33
Τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος - Ένας τραυματίας και μποτιλιάρισμα
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/6) στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στο τροχαίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο, το οποίο συγκρούστηκε με μηχανή στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Ποσειδωνίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, ενώ έχει προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στο σημείο.

Μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος
Μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος

Τραγικό δυστύχημα για 17χρονη που κοιμήθηκε στο τιμόνι - Σκοτώθηκαν η ίδια, ο πατέρας και τα δυο της μικρά αδερφάκια (video)

Τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, ο 36χρονος πατέρας Κάλβιν Μίλερ και τα τρία παιδιά του η 17χρονη Ντακότα, ο 10χρονος Τζακ και η 8χρονη Ντελάιλα, σημειώθηκε στο Αϊντάχο των ΗΠΑ όταν η 17χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί εκτός δρόμου και να προσγειωθεί ανάποδα σε ποτάμι.

Σύμφωνα με τη New York Post το δυστύχημα συνέβη όταν o 36χρονος διαζευγμένος πατέρας ταξίδευε με τα τρία παιδιά του προκειμένου να επισκεφθούν τον παππού τους που ζει σε γηροκομείο. Παράλληλα, θυμίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις για το τροχαίο με πατίνι στην Καλαμάτα: «Έχω αγωνία να μάθω ότι ξύπνησε, άνοιξε τα ματάκια του» λέει η μητέρα του 15χρονου που τραυματίστηκε

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές την ώρα του δυστυχήματος στο τιμόνι βρισκόταν η 17χρονη Ντακότα η οποία πιθανότατα κοιμήθηκε λόγω της κούρασης που είχε εξαιτίας του ταξιδιού των 440 χιλιομέτρνω της απόστασης από την Ουάσινγκτον στο Αϊντάχο.

«Η Ντακότα βγήκε από τον δρόμο, το αυτοκίνητο χτύπησε σε βράχους και απογειώθηκε. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο χτύπησε ξανά σε βράχους με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί καια να προσγειωθεί ανάποδα στον ποταμό Σάλμον» αναφέρεται στον φάκελο της υπόθεσης.

Το αναποδογυρισμένο και μερικώς βυθισμένο αυτοκίνητο βρήκε ένας ψαράς με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο πατέρας και τα τρία αδέρφια πιθανότατα πνίγηκαν.

«Δεν ξέρω αν θα συνηθίσω το να μην γυρίζουν από το σχολείο και να μου φωνάζουν. Ήταν όλη μου η ζωή» δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα των τριών παιδιών η οποία υποστηρίζει οτι δεν γνώριζε για το ταξίδι όταν τα άφησε την περασμένη Παρασκευή στον πατέρα τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share