Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/6)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

10 Ιουνίου 2023 07:10
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/6)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Σάββατο 10/6! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Με την ευκαιρία, δείτε τις δηλώσεις κατοίκων της Αταλάντης για τον σεισμό που ταρακούνησε την περιοχή.

Νέος Κόσμος: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό! Εμπλοκή με το διπλό φονικό του Κορυδαλλού εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ - Καλάσνικοφ, περίστροφα, χειροβομβίδα και φυσίγγια βρέθηκαν στο εσωτερικό του

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε σε αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμo, που είχε κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό. Το όχημα, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ χθες, Πέμπτη, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, και συγκεκριμένα στην οδό Φανοσθένους, κίνησε τις υποψίες, καθώς έφερε πλαστές πινακίδες.

Όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένο, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν τον ιδιοκτήτη, θέλοντας να το ανοίξουν -όπως κι έγινε-, εντοπίζοντας μέσα σε αυτό βαρύ οπλισμό.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν την ιδιοκτήτρια, η οποία είχε δηλώσει την κλοπή, και, όπως υποστήριξε, είχε αποζημιωθεί και από την ασφαλιστική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εν λόγω αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό.

Σήμερα, οι υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρείας άνοιξαν το αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό βρήκαν:

  • 2 Καλάσνικοφ
  • 2 αλεξίσφαιρα
  • 3 πιστόλια
  • χειροβομβίδα
  • φυσίγγια

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Νέου Κόσμου και εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό. Το όχημα έχει μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για εξερεύνηση ενώ στα δύο καλάσνικοφ θα γίνει βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, η υπόθεση χαρακτηρίζεται αρκετά σοβαρή. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ωστόσο έχει ενημερωθεί και το Ανθρωποκτονιών και η Αντιτρομοκρατική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share