Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός στον Κολωνό: «Το μόνο λάθος μου είναι ότι πήγα με τη 12χρονη! Είμαι αθώος. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι μαστροπός!» - Δώρα και γράμματα στέλνει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή (Video)

«Στη φυλακή εργάζομαι, πηγαίνω στην εκκλησία και με αγαπάνε όλοι. Η αλήθεια θα βγει στο φως»

10 Ιουνίου 2023 00:04
Βιασμός στον Κολωνό: «Το μόνο λάθος μου είναι ότι πήγα με τη 12χρονη! Είμαι αθώος. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι μαστροπός!» - Δώρα και γράμματα στέλνει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό μετά και τις οκτώ νέες συλλήψεις, ο βασικός κατηγορούμενος στέλνει δώρα και γράμματα σε φίλους και γείτονες από τις φυλακές των Γρεβενών. Παράλληλα, "σεισμό" αποκαλύψεων έχουμε στην υπόθεση ασέλγειας της ανήλικης καθώς μέσα από τις καταθέσεις της προκύπτει "εμπλοκή" πρώην υψηλόβαθμου αστυνομικού με τους διαλόγους να σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o βασικός κατηγορούμενος παραμένει αμετανόητος, παρόλο που έχουν προφυλακιστεί 30 άντρες για τη φρικιαστική υπόθεση, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν γείτονες και πολλοί από αυτούς πελάτες του.

Ο βασικός κατηγορούμενος περίπου 9 μήνες μετά, επιμένει στους αρχικούς ισχυρισμούς του και δε ζητά ούτε μια συγγνώμη από αυτό το παιδί. Αντιθέτως, επιμένει να δηλώνει αθώος.

Αυτό φαίνεται από τα γράμματα και τα δώρα που στέλνει μέσα από τη φυλακή. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star αποτυπώνονται τα ρολόγια που φτιάχνει με καλαμάκια και τις αφιερώσεις που κάνει στα δώρα που στέλνει στους δικούς του.

«Το μόνο λάθος μου είναι ότι πήγα με τη 12χρονη!«Είμαι αθώος. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι μαστροπός!»

Μαζί με τα δώρα έστειλε και γράμματα, τέσσερις σελίδες το καθένα. Το έστειλε περίπου σε πέντε άτομα και γράφει: «Είμαι αθώος. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι μαστροπός. Δεν υπάρχουν στοιχεία»

«Το μόνο λάθος μου είναι ότι πήγα με τη 12χρονη. Στη φυλακή εργάζομαι, πηγαίνω στην εκκλησία και με αγαπάνε όλοι. Η αλήθεια θα βγει στο φως» γράφει ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στα γράμματά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share