Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Κόλαφος η Ρεγγίνα Μακέδου: Το αιχμηρό βίντεο για τις δηλώσεις Πνευματικού και το τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η ίδια δίνει μάχη με την λευχαιμία

9 Ιουνίου 2023 16:19
Κόλαφος η Ρεγγίνα Μακέδου: Το αιχμηρό βίντεο για τις δηλώσεις Πνευματικού και το τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει μάχη με τη λευχαιμία και συχνά κάνει αναρτήσεις για τη μάχη της με τον καρκίνο, ανέβασε ένα αιχμηρό βίντεο στο TikTok και ήταν κόλαφος, ζητώντας απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιος αποφασίζει ότι πρέπει να τραβήξει γραμμή.

«Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πώς λέγεται γιατρός αυτός ο “κύριος”…

Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω; Έχω, έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!

Νιώθω αηδία… όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!!

Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλετε εμάς και τους ήρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!!».

Δείτε το βίντεο

@reginamakedou

@Kyriakos Mitsotakis πραγματικα θελω απαντηση

♬ original sound - Regina Makedou

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Μετά την απόφαση να αποσυρθεί (σ.σ. θα παραιτηθεί εφόσον εκλεγεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου) από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός, η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε νέα ανάρτηση, κάνοντας γνωστό ότι της τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να της πει ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο, ένιωσαν άσχημα.

Έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου: «Δεν θα το πίστευα ποτέ!!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.

Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση».

Δεν θα το πίστευα ποτε !!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο...

Posted by Regina Makedou on Friday, June 9, 2023
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share