Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Ανατριχιάζει ο πατέρας του Φιλόπουλου: «Δε χάρηκα που πέθανε ο δολοφόνος του παιδιού μου»

«Υπάρχει Θεός»

9 Ιουνίου 2023 15:38
Ανατριχιάζει ο πατέρας του Φιλόπουλου: «Δε χάρηκα που πέθανε ο δολοφόνος του παιδιού μου»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η δολοφονία του 37χρονου «Ράμπο» ή «Ταξιτζή» έξω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης σόκαρε με την σκληρότητά της. Όπως έγινε γνωστό το θύμα ήταν γνωστός στις αρχές και είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου το 2007 στη λεωφόρο Λαυρίου.

Ο πατέρας του Μιχάλη έμαθε για τον βίαιο θάνατο του δολοφόνου του γιου του και μίλησε για τα συναισθήματα που του προξένησε η είδηση.

«Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος που χάθηκε ένας άνθρωπος. Δεν χάρηκα με τον θάνατό του δολοφόνου του γιου μου. Γιατί να χαρώ; Με την καταστροφή; Δεν μπορώ να χαρώ με τον θάνατο κανενός νέου ανθρώπου», είπε.

Παραδέχθηκε ότι όταν έμαθε για τη δολοφονία του 37χρονου σκέφτηκε ότι «υπάρχει Θεός», εξηγώντας ότι υπάρχει η Θεία Δίκη που έβαλε ένα τέλος στην άγρια δολοφονία του δικού του παιδιού.

«Εμείς μετά τον θάνατο του Μιχάλη καταστραφήκαμε οικογενειακώς. Έχασα την κόρη μου δύο χρόνια μετά και στην τελευταία δίκη έχασα τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να αισθανθώ δικαιωμένος γιατί οι ηθικοί αυτουργοί δεν πιάστηκαν ποτέ», συνέχισε.

Έστειλε μάλιστα το δικό του μήνυμα προς όλα τα νέα παιδιά να σταματήσει η οπαδική βία.

«Είναι ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να θρηνούμε συνέχεια ζωές για ένα παιχνίδι», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share