Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σφοντύλι» από τον Σάκη Αρναούτογλου - «Ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές μέχρι την Κυριακή, μετά έρχεται...»

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

8 Ιουνίου 2023 17:41
«Σφοντύλι» από τον Σάκη Αρναούτογλου - «Ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές μέχρι την Κυριακή, μετά έρχεται...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Καιρός: Το επόμενο 24ωρο θα κυλήσει με περισσότερο ήλιο και καλύτερη διαύγεια, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, καθώς τα σύννεφα σκόνης των τελευταίων ωρών κινούνται ανατολικότερα. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας ενδέχεται να εκδηλωθούν στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία στους κάμπους και μακριά από τη θάλασσα θα φτάσουν και τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια με κάποιες αραιές συννεφιές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες και μικρή πιθανότητα για ολιγόλεπτες μπόρες στα πολύ ορεινά τμήματα.
Οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 19 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά σταδιακά θα κάνουν την εμφάνιση τους αραιές συννεφιές, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν ολιγόλεπτες μπόρες στα βόρεια της περιφέρειας τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν με τη μορφή θαλάσσιας αύρας στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 18 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο θα έχουμε παροδικές συννεφιές, οι οποίες δεν θα φέρουν βροχές. Προς το απόγευμα-βράδυ στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες.

Η Κυριακή θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν δυνατές μπόρες ή και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

«Ανατροπή» του σκηνικού από την Χριστίνα Ρήγου - «Αύριο Παρασκευή ο καιρός αναμένεται να...»

Καιρός: Με αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές στο βόρεια της χώρας θα κυλήσει η σημερινή ημέρα σύμφωνα με την Χριστίνα Ρήγου. Με την ευκαιρία, δείτε την γενική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι και τις απογευματινές ώρες στα βόρεια του νομού, όπου μετά θα υποχωρήσουν και θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια.

Αύριο Παρασκευή (9/6) ο καιρός θα είναι αίθριος χωρίς κάποια ανησυχητική μεταβολή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Ρήγου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share