Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Τροχαίο Χριστίνας Σούζη: Ανατριχιάζει ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιγράφοντας τα πρώτα λεπτά του ατυχήματος - Ποιά ήταν τα πρώτα λόγια της μετεωρολόγου

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό στην άσφαλτο να περνά από μπροστά μου...»

8 Ιουνίου 2023 16:40
Τροχαίο Χριστίνας Σούζη: Ανατριχιάζει ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιγράφοντας τα πρώτα λεπτά του ατυχήματος - Ποιά ήταν τα πρώτα λόγια της μετεωρολόγου
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε χθες 7/6 η μετεωρολογός Χριστίνα Σούζη την ώρα που κινούνταν στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live , η πίσω ρόδα του αυτοκινήτου της Χριστίνας Σούζη, η οποία κινούνταν στη μεσαία λωρίδα, χτύπησε με την πίσω ρόδα αυτοκινήτου που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα και κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα.


Αυτή η σύγκρουση, είχε ως αποτέλεσμα η Χριστίνα Σούζη να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, χτύπησε στις μπάρες που είναι τοποθετημένες στο πεζοδρόμιο, ντελαπάρισε και σύρθηκε για περίπου 30 μέτρα.

Ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο και έσπευσε να βοηθήσει τη Χριστίνα Σούζη, ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Κατέβαινα την Κηφισίας στο ύψος του Παραδείσου. Ξαφνικά ακούω έναν θόρυβο σαν να έσπαγαν τζάμια, να έπεφταν μεταλλικά παράθυρα και κατά κάποιο τρόπο λέω, “τι πέφτει πάνω μου;”

Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό στην άσφαλτο να περνά από μπροστά μου και να σταματά πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταματημένο στο φανάρι του Παραδείσου, και ξαφνικά… σιωπή. Είδα ότι υπάρχει κάτι, ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο αυτοκίνητο. Βλέπω την πόρτα που ήταν μισάνοιχτη και προσπαθώ να την ανοίξω.

Έχουν έρθει και δυο άλλοι κύριοι, μου λένε “μη την ανοίξεις”, τους λέω, “δε γίνεται πρέπει να τη βγάλουμε έξω”. Την τραβάω, ευτυχώς ανοίγει και μαζί με τον άλλο κύριο, την τραβάμε από τον ώμο για να τη βγάλουμε έξω, λέει “παιδιά, σιγά γιατί πονάει ο ώμος μου”. Σιγά σιγά τη βγάλαμε. Τη σηκώσαμε, πάτησε στα πόδια της και πήγαμε στο πεζοδρόμιο. Τη βάλαμε να καθίσει, της φέραμε διάφορα χαρτιά για να σταματήσει το αίμα που έτρεχε στο πρόσωπό της αλλά, ήταν ήρεμη και ψύχραιμη» ανέφερε μεταξύ άλλων στο T-Live o Βασίλης Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με άλλα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και η Ηρώ Καριοφύλλη βάσει στοιχείων της τροχαίας, στο συγκεκριμένο σημείο το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετά τροχαία, επισημαίνοντας στους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς λέγοντας πως η Χριστίνα Σούζη μέσα στην ατυχία της ήταν ιδιαιτέρως τυχερή, καθώς θα μπορούσε να έχει πάρει φωτιά το όχημά της ή αν το αυτοκίνητο είχε προσκρούσει στις μπάρες που είναι τοποθετημένες στη δεξιά πλευρά, μπορεί να είχε πέσει στο οδόστρωμα της υπόγειας διάβασης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share