Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θήβα: Αυτοκτονία ή δολοφονία; "Μίλησε" η ιατροδικαστική του 38χρονου - «Κάποιος τον οδήγησε εδώ και τον εγκλώβισε» αποκαλύπτει ο πατέρας του (Video)

«Το παιδί τελείωσε τη δουλειά του. Μιλήσαμε και μου είπε ότι θα πάει να...»

8 Ιουνίου 2023 14:37
Θήβα: Αυτοκτονία ή δολοφονία;
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 38χρονου επιχειρηματία στη Θήβα, που βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι. Ο πατέρας του καταγγέλλει ότι πρόκειται για έγκλημα, ωστόσο τα στοιχεία της ιατροδικαστικής «μιλούν» για αυτοκτονία.

Αυτοκτονία ή δολοφονία; "Μίλησε" η ιατροδικαστική του 38χρονου

Αυτοχειρία δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 38χρονου ιδιοκτήτη εταιρίας σεκιούριτι που βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό από τη δεξιά πλευρά και έξοδο από την αριστερή κροταφική χώρα, κάτι που συνάδει με το γεγονός ότι ο 38χρονος ήταν δεξιόχειρας.

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, όλα τα ευρήματα του ιατροδικαστή οδηγούν στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Τώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το θύμα είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκόολ.

«Κάποιος τον οδήγησε εδώ και τον εγκλώβισε»

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 38χρονου, απόστρατος αστυνομικός, κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο του παιδιού του.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή, δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Είχε επιστρέψει στην επαρχία από την Αθήνα για να φτιάξει τη δική του εταιρία σεκιούριτι και να κάνει μια νέα ζωή. Ξεκαθάρισε, δε, ότι ποτέ δεν είχε μπλεξίματα ή προβλήματα με άλλους.

«Το παιδί τελείωσε τη δουλειά του. Μιλήσαμε και μου είπε ότι θα πάει να ξαπλώσει στο σπίτι του. Τον έπαιρνα συνέχεια, μιλήσαμε κάνα δυο φορές. Κάποια στιγμή το τηλέφωνό του ήταν κλειστό, μετά άνοιξε ξανά. Το σημείο που βρέθηκε δε δικαιολογεί την αυτοκτονία. Κάποιος τον οδήγησε εδώ και τον εγκλώβισε», ανέφερε.

Ακόμα, τόνισε ότι ο 38χρονος είχε δεχθεί απειλητικό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα, κάτι που σύμφωνα με τον πατέρα του ερευνάται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share