Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάκας μου...» - Συγκινεί η μονάκριβη κόρη του Γιώργου Γεωργίου (Video)

Aποκάλυψε μεταξύ άλλων το τραγούδι που της αφιέρωνε κάθε χρόνο στα γενέθλια της

8 Ιουνίου 2023 14:04
«Ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάκας μου...» - Συγκινεί η μονάκριβη κόρη του Γιώργου Γεωργίου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αφοπλιστικός, ειλικρινής, ετοιμόλογος και πολλές φορές αθυρόστομος. Αυτός ήταν ο Γιώργος Γεωργίου, που σφράγισε με την παρουσία του την αθλητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, καθώς τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν με καρκίνο στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Με συνεχή παρουσία σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, με φαρμακερές ατάκες και αναλύσεις που έχουν αφήσει ιστορία, ο Γιώργος Γεωργίου δεν δίσταζε να μιλήσει για τα πάντα Όσοι τον αγάπησαν του είπαν το τελευταίο αντίο την Τετάρτη στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

«Ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάκας μου...» - Συγκινεί η μονάκριβη κόρη του Γιώργου Γεωργίου - Tο τραγούδι που της αφιέρωνε κάθε χρόνο στα γενέθλια της

Συντετριμμένες στην κηδεία του ήταν η δεύτερη σύζυγός του, Ευγενία και η κόρη τους, Σταυρούλα, η οποία μίλησε για τον πατέρα της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Σπύρο Σιγούρο και συγκινημένη αποκάλυψε μεταξύ άλλων το τραγούδι που της αφιέρωνε κάθε χρόνο στα γενέθλια της.

Γιώργος Γεωργίου: «Ο γιός μου ήταν σε κώμα, τον είδα και πέθανε!» - Η ανατριχιαστική συνέντευξη του αδικοχαμένου δημοσιογράφου για το παιδί του

Πριν από δυο εφτά χρόνια ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος, Γιώργου Γεωργίου, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του, το προσωπικό του δράμα, λέγοντας πως: «όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. "Αταξία του Φρίντριχ" λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου είχε συγκλονίσει. Όπως είχε αποκαλύψει, όταν έμαθε για την αρρώστια του γιου του, άσπρισαν τα μαλλιά του και έχασε τα δόντια του από τη στενοχώρια.

Η ανατριχιαστική συνέντευξη του αδικοχαμένου Γιώργου Γεωργίου για το παιδί του

«Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share