Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καβάλα: Αυτή είναι η 68χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της! «Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και η ζωή της» - Ξεσπά ο αδελφός της για τον σύζυγό της (Video)

«Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας αλλά...» - Αποκαλύψεις "βόμβα" από τον ιατροδικαστή για την 68χρονη

8 Ιουνίου 2023 13:56
Καβάλα: Αυτή είναι η 68χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της! «Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και η ζωή της» - Ξεσπά ο αδελφός της για τον σύζυγό της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου στην Καβάλα από τον ξαφνικό θάνατο μιας 68χρονης κτηνοτρόφου η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της. Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο "δολοφόνος" της.

Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν και ένα νέο σενάριο που ανατρέπει όλες τις αρχικές εκτιμήσεις. Μετά τη δεύτερη αυτοψία του ιατροδικαστή Θράκης, ερευνάται το ενδεχόμενο ο θάνατος της γυναίκας να προκλήθηκε από χτυπήματα ενός κριαριού που είχε στο μαντρί της και όχι ανθρώπου. Αν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί, ελήφθησαν δείγματα και από το ζωό ώστε να ερευνηθεί εάν εμπλέκεται στον θάνατο της γυναίκας.

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και η ζωή της» - Ξεσπά ο αδελφός της 68χρονης κτηνοτρόφου για τον σύζυγό της

Ο αδελφός της 68χρονης γυναίκας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό.

«Η αδελφή μου ήταν ήπιων τόνων άνθρωπος, όμως σε όλη της την κοινή ζωή με τον σύζυγό της είχαν προβλήματα. Τη χτυπούσε, την τρομοκρατούσε, την απειλούσε. Με έπαιρνε μια φορά τον μήνα τηλέφωνο και μου έλεγε ότι θα τη διώξει….Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι της, όμως μετά από συζητήσεις με συγγενείς επέστρεφε. Το ήξεραν όλοι τι τραβούσε στη ζωή της. Όπως και να πέθανε, ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και η ζωή της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιατροδικαστής για την 68χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της: «Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας αλλά...»

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, που εξέτασε την νεκρή γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό.

«Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας αλλά προσωπικά εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share