Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καλπασμός» Σάκη Αρναούτογλου: «Πορεία για 33αρια - Εκεί θα χτυπήσουν μαζί με...»

Η μεγάλη αντίφαση που θα δούμε στον καιρό των επόμενων ημερών

7 Ιουνίου 2023 00:08
«Καλπασμός» Σάκη Αρναούτογλου: «Πορεία για 33αρια - Εκεί θα χτυπήσουν μαζί με...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Με ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και λίγες νεφώσεις στα νότια της χώρας θα κυλήσει ο καιρός της Τετάρτης (7/6). Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί θα έχουμε θολούρα στα νότια τμήματα της χώρας μας, αλλά και στα δυτικά.

Από το μεσημέρι και μετά η λιακάδα θα παραμείνει σε ολόκληρη την νησιωτική ανατολική χώρα, ωστόσο, οι συννεφιές θα ενταθούν στον ηπειρωτικό κορμό της Ελλάδας και στα δυτικά τμήματα. Προς το βράδυ δεν αποκλείεται μάλιστα στα νότια να έχουμε και λασποψιχάλες. Η θερμοκρασία αναμένεται στους 29 βαθμούς στα κεντρικά από 23 έως 28 στα βόρεια και στους 25 στα νότια.

Δείτε επίσης: Μερομήνια: «Καμίνι» η χώρα από τον Ιούνιο – Πότε θα χτυπήσουν τα πρώτα 40αρια (Video)

Σάκης Αρναούτογλου - Ο καιρός στις μεγάλες πόλεις:

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και κάποιες συννεφιές στα νότια που δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες ψιχάλες, αλλά με μικρές πιθανότητες. Η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης από το πρωί ηλιόλουστος και λίγες συννεφιές θα έχουμε το βράδυ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς.

Πρόγνωση Σάκη Αρναούτογλου για τη Θεσσαλονίκη
Πρόγνωση Σάκη Αρναούτογλου για τη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά ο καιρός ανά ημέρα

Την Πέμπτη, στα δυτικά και τα νότια θα έχουμε συννεφιές και ίσως έχουμε μικρής διάρκειας λασποβροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα ορεινά της Κρήτης.

Την Παρασκευή, λίγα σύννεφα το μεσημέρι στα βόρεια του ηπειρωτικού κορμού θα έχουμε κάποιες λίγες μπόρες.

Το Σάββατο, λίγες επίσης συννεφιές, αλλά από το απόγευμα και μετά θα έχουμε μεγαλύτερη αστάθεια στην Στερεά, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Το Σάββατο πάντως αναμένουμε 32-33 βαθμούς στα κεντρικά και την Κυριακή η θερμοκρασία θα πέσει ελαφρά.

Την Κυριακή νέα σύννεφα αστάθειας θα επισκεφθούν την χώρα και αναμένονται -μακριά από τις ακτές- νέες μπόρες και καταιγίδες.

Η αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share