Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της - «Κλειδί» η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς

Τι είπε στους αστυνομικούς

6 Ιουνίου 2023 15:57
Κρήτη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της - «Κλειδί» η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς
Πηγή: ekriti.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας της 36χρονης γυναίκας που το βράδυ της Κυριακής (4/6) δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από το χέρι του αρραβωνιαστικού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρουν πηγές, η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Υπενθυμίζεται ότι φέρει τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα, την πλάτη αλλά και τα άνω άκρα.

Κρήτη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της - «Κλειδί» η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τι είπε στους αστυνομικούς

Στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς η 36χρονη ανέφερε πώς δεν είχε προηγηθεί καυγάς και ότι ο αρραβωνιαστικός της βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Ανέφερε πως εκείνος άρχισε ξαφνικά να την χτυπά και της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα.

Η γυναίκα κατάφερε, ωστόσο, να ξεφύγει από τα χέρια του και να ζητήσει βοήθεια από την γειτονιά.

Θρήνος στο Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη για την Χρύσα Δαμιανίδου που "έφυγε" νωρίς – «Το γελαστό παιδί, με τη μεγάλη καρδιά! "Πάλεψε" γενναία τόσα χρόνια...» (photo)

Θρήνος στο Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη επικρατεί για τον θάνατο της Χρύσας Δαμιανίδου η οποία έφυγε από τη ζωή νικημένη από την επάρατη νόσο σε μικρή ηλικία. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 15.30 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Επίσης, θλίψη έχει σκορπίσει στη Ραφήνα η είδηση του θανάτου του Νίκου Χατζή, με το μήνυμα της αδελφής του στα κοινωνικά δίκτυα να "ραγίζει" καρδιές.

«Ο μπαμπάς της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Την περίμενε κάθε βράδυ. Μετά από λίγους μήνες πήγε να τη "συναντήσει"...» - "Ραγίζει" καρδιές η μητέρα της Ευδοκίας που χάθηκε στην καταιγίδα Ιανός (Video)

Σεπτέμβριος του 2020 η φονική καταιγίδα Ιανός που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της παρέσυρε το αυτοκίνητο της Ευδοκίας η οποία επέστρεφε στο σπίτι της από το φαρμακείο που εργαζόταν.

Επί 6 ημέρες υπήρξε τεράστια κινητοποίηση για την εύρεσή της με την ελπίδα να είναι ζωντανή. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στις έρευνες. Όμως την τραγική είδηση είχε μεταφέρει πρώτος ο Γιώργος Καραϊβαζ, όταν είχαν βρεθεί ίχνη της 43χρονης!

Διαβάστε επίσης: «Προσπάθησαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν...» - Συγκινεί ο πατέρας του 37χρονου τερματοφύλακα, Βαγγέλη Μπαρμπέρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή (Video)

«Ο μπαμπάς της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Την περίμενε κάθε βράδυ. Μετά από λίγους μήνες πήγε να τη "συναντήσει"...»

Η Κατερίνα Σουλιώτη και η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ταξίδεψαν στο Μουζάκι Καρδίτσας και μίλησαν με την μητέρα της Ευδοκίας που δίνει ακόμα τον δικό της αγώνα για να δικαιωθεί όπως λέει η μνήμη του παιδιού της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share