Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ναύπλιο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιερέας για το χυδαίο βίντεο στον 12χρονο! (Video)

«Μπαμπά βοήθεια» - Το ανατριχιαστικό μήνυμα του ανήλικου

6 Ιουνίου 2023 14:56
Ναύπλιο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιερέας για το χυδαίο βίντεο στον 12χρονο! (Video)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος ιερέας που φέρεται να έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο. Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, στην αίθουσα του τριμελούς πλημμελειοδικείου του Ναυπλίου βρέθηκε απέναντί του η μητέρα του παιδιού.

Ο ιερέας ισχυρίστηκε ότι τόσο το οπτικό όσο και το ηχητικό υλικό που έφτασαν στα social media του παιδιού, δεν προορίζονταν για τον 12χρονο αλλά για ενήλικο άνδρα. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα ζήτησε αναβολή, προκειμένου να γίνει έλεγχος από τις 24 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου που συνελήφθη ο πελάτης του για να διαπιστωθεί εάν έχουν σταλεί παρόμοια βίντεο και σε άλλους ανήλικους.

Στις 16 Ιουνίου η δίκη του ιερέα που έστειλε χυδαία μηνύματα σε 12χρονο

Η έδρα του δικαστηρίου συνεδρίασε και αποφάσισε ο κατηγορούμενος να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δική, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 40χρονο αρχιμανδρίτη απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο ιερέας έχει στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τα τρία κινητά τηλέφωνα και τον φορητό υπολογιστή του 40χρονου κληρικού προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν ανάλογα περιστατικά με θύματα και άλλους ανηλίκους.

«Μπαμπά βοήθεια» - Το μήνυμα του 12χρονου

Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του αρχιμανδρίτη ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο σε ένα 12χρονο παιδί στο Ναύπλιο.

Ειδικότερα το 12χρονο αγόρι, αμέσως μόλις έλαβε το βίντεο με το πορνογραφικό περιεχόμενο από τον ιερέα επικοινώνησε με τον πατέρα του ο οποίος ζει στο εξωτερικό.

«Μπαμπά βοήθεια» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 12χρονος στον πατέρα του, που αμέσως έφτασε στην Ελλάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share