Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ναύπλιο: «Το βίντεο ήταν πολύ πρόστυχο!» - Αποκαλύψεις φρίκης από τη μητέρα του 12χρονου για τον 40χρονο ιερέα

«Το παιδί είναι...»

6 Ιουνίου 2023 13:21
Ναύπλιο: «Το βίντεο ήταν πολύ πρόστυχο!» - Αποκαλύψεις φρίκης από τη μητέρα του 12χρονου για τον 40χρονο ιερέα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ναυπλίου από την αποκάλυψη για τον 40χρονο ιερέα ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου αγοριού. Οι αρχές ερευνούν εάν υπάρχουν και άλλα παιδιά, τα οποία παρενοχλούσε ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

«Το βίντεο ήταν πολύ πρόστυχο!» - Αποκαλύψεις φρίκης από τη μητέρα του 12χρονου για τον 40χρονο ιερέα

Η μητέρα του νεαρού παιδιού περιέγραψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την τρέχουσα ψυχολογία του 12χρονου και ξεκαθάρισε πως ιερωμένος δεν πρόλαβε να προχωρήσει σε περισσότερες αρρωστημένες πράξεις.

«Το παιδί είναι καλά, του έχουμε μιλήσει, είναι συνειδητοποιημένο παιδί, δεν είναι άβγαλτο. Σίγουρα η διαδικασία της Τρίτης θα τον αγχώσει».

«Είναι καλά , δεν το έχει ακουμπήσει το παιδί, δεν πρόλαβε, ήταν πολύ πρόστυχο το βίντεο. Στενοχωριέμαι για τους γονείς αυτού του ανθρώπου».

Φρίκη στο Νάυπλιο: «Έκανα sexting με 30χρονο! Καταλάθος έστειλα σε 12χρονο» - Οι "δικαιολογίες" του ιερέα για το ροζ βίντεο (Video)

Με κομμένη ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αγοριού στο Ναύπλιο. Δράστης αυτή τη φορά φέρεται να είναι πολύ γνωστός Αρχιμανδρίτης της περιοχής, που εκκλησιαστικά ανήκει στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Ο ιερέας, ο οποίος τέθηκε σε αργία, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Στην εισαγγελία Ναυπλίου πήγε και ο πατέρας του 12χρονου, μαζί με το ανήλικο αγόρι. Ήταν αυτός πρώτος που ανακάλυψε το ακατάλληλο υλικό με πρωταγωνιστή τον αρχιμανδρίτη.

Ο ιερωμένος κατηγορείται πως έστελνε, μέσω messenger, ακατάλληλα βίντεο στον 12χρονο, ο οποίος ήταν και πνευματικό του τεκνό. Μετά την καταγγελία του πατέρα στις αρχές, ο 40χρονος αρχιμανδρίτης συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή της Ερμιονίδας, στο σπίτι όπου μένει με τους γονείς του.

«Έκανα sexting με 30χρονο! Καταλάθος έστειλα βίντεο στον 12χρονο»

Ο αρχιμανδρίτης έφτασε αμίλητος λίγος μετά τις 15.00 στα δικαστήρια Ναυπλίου. Παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και ζήτησε και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο αρχιμανδρίτης θα ισχυριστεί πως έκανε sexting (ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων) με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι.

Μητέρα 12χρονου: Λέει καθαρά το όνομα του παιδιού μου - Είχε στείλει κι άλλα μηνύματα

Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο Star, έχει διαφορετική άποψη.

«Στο βίντεο, που έστειλε στον γιο μου, ακούγεται καθαρά να λέει το όνομα του παιδιού μου. Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε.

«Έχω ακούσει ότι στέλνει και μηνύματα, παίρνει τηλέφωνο και παιδιά 14 ετών», δήλωσε, εξάλλου, ένας 15χρονος που ζει στην περιοχή.

Ο αρχιμανδρίτης είχε, πάντως, αρκετούς λογαριασμούς σε facebook και Instagram, ενώ συνήθιζε να πηγαίνει για καφέ με παιδιά 14-15 ετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share