Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μύκονος: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για το πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα

Χειροπέδες σε άλλα εννέα άτομα

5 Ιουνίου 2023 19:04
Μύκονος: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για το πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα
Από Ανθή Κουρεντζή

Συνολικά 10 άτομα συνελήφθησαν για το πάρτι που έγινε σε βίλα στη Μύκονο και εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες. Ανάμεσά τους γνωστός επιχειρηματίας. Με την ευκαιρία, δείτε την τραγουδίστρια που ξεσήκωσε το νησί με το σούπερ μίνι της.

Στην εν λόγω εκδήλωση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα λάμβανε χώρα εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών από τους συμμετέχοντες. Η πραγματοποίηση του πάρτι προβαλλόταν στο Instagram, μέσω σελίδας - κοινότητας με ιδιοκτήτη τον γνωστό επιχειρηματία.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας του πάρτι (3 Ιουνίου) γίνονταν στο Instagram διάφορες αναρτήσεις, με τις οποίες δίνονταν λεπτομέρειες για την εκδήλωση στους ακολούθους. Ωστόσο, δεν γινόταν γνωστή η τοποθεσία.

Μύκονος: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για το πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα
(pixabay.com)

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ


«Συνελήφθησαν χθες (Κυριακή 4 Ιουνίου 2023) πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δέκα ημεδαποί μετατροπή πολυτελούς κατοικίας σε υπαίθριο χώρο νυχτερινής διασκέδασης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον διοργανωτή της εκδήλωσης, τη διαχειρίστρια του χώρου-κατοικίας, το προσωπικό παροχής υπηρεσιών και ένα πελάτη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων – προϋποθέσεων λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών, διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων και αξιοποίησης δεδομένων διαπιστώθηκε ότι σε περιοχή της Μυκόνου πολυτελής κατοικία (βίλα) είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης, ενώ παράλληλα με αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσφέρονταν προσκλήσεις σε ενδιαφερομένους πελάτες.

Αφού προσδιορίστηκε το σημείο που βρισκόταν η βίλα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε αφενός μεν η διεξαγωγή παράνομου πάρτι και αφετέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πλήρες σύστημα αναπαραγωγής-ενίσχυσης ήχου και ελέγχου φωτορυθμικών
  • Κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων
  • 4 φιξάκια κοκαΐνης και 3 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης επιμελώς κρυμμένα στον υπαίθριο χώρο της βίλας, έτοιμα προς διάθεση
  • Ουσίες άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 4 γραμμαρίων
  • Βραχιολάκια εισόδου με διακριτικά του πάρτι

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

Τι χαβιάρι...τι σουβλάκι: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τις τιμές στη Μύκονο - Τι συμβαίνει στα υπόλοιπα νησιά

Θα τρίβετε τα μάτια σας με τις τιμές που έχει φτάσει να πωλείται ένα απλό τυλιχτό σουβλάκι στα στενά της χώρας της Μυκόνου λες και είναι χαβιάρι, όπου για να φάει κανείς μια πίτα με γύρο πρέπει να πληρώσει από 9,40 έως και 15 ευρώ! Τι συμβαίνει στα υπόλοιπα νησιά;

Όπως αναφέρει, μιλώντας στο MEGA, ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου: «Μια πίτα με γύρο χοιρινό είναι στα 9,40 ευρώ και με καλαμάκι επίσης. Έχουμε τα σπέσιαλ τυλιχτά που περιλαμβάνουν γύρο και ένα καλαμάκι χαλούμι που είναι στα 13,90 ευρώ ή με γύρο και ένα κεμπάπ μέσα που είναι στα 14,90».

«Οι μερίδες οι απλές, κοτόπουλο, χοιρινό είναι στα 17,50 ευρώ. Έχουμε και κάποιες σπέσιαλ που περιλαμβάνουν και γύρο και καλαμάκι που είναι στα 19,90 ευρώ. Αν θα θέλατε κάποια μερίδα που έχει και χαλούμι μέσα είναι στα 24,5 ευρώ ας πούμε η πιο σπέσιαλ». Ωστόσο, έτσι εξηγείται οι μισθοί που δίνονται στα σουβλατζίδικα της Μυκόνου.

Στη Σαντορίνη οι αντίστοιχες τιμές είναι:

  • Τυλιχτό 6,50 ευρώ
  • Μερίδα από 16 ευρώ

Στην Πάρο

  • Τυλιχτά 5,50 ευρώ
  • Μερίδα από 14 ευρώ

«Τώρα το τελευταίο δεκαήμερο έχουν ξανανέβει οι τιμές στα κρέατα ο κόσμος είναι σοκαρισμένος» αναφέρει ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου.

«Ένα σουβλατζίδικο νοικιάζεται με 4.000 ευρώ και με αέρα 150.000 ευρώ»

Μιλώντας στο MEGA και στο Live News, ο Πέτρος Νάζος, δημοσιογράφος του Mykonos Live TV, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι στη μέση. Πράγματι τα μαγαζιά της χώρας που έχουν δώσει πάρα πολλά λεφτά σε αέρα και σε ενοίκιο, δηλαδή ένα μικρό σουβλατίζιδικο νοικιάζεται 4.000 και ο ιδιοκτήτης έχει δώσει 150.000 ευρώ αέρα, δεν μπορεί να είναι προσιτό το σουβλάκι. Τα σπίτια για το προσωπικό έφτασαν τα 15.000 ευρώ.

Δεν μπορούσε να βρει ψήστη σουβλατζίδικο που έδινε 3.600 ευρώ. Αν βγεις πιο έξω από τη χώρα θα βρεις πολύ προσιτά σουβλατζίδικα. Είναι ένα πολύ ακριβό νησί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share