Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Τελεσίδικο» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Ο καιρός αύριο Τρίτη δεν φαίνεται να...»

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

5 Ιουνίου 2023 15:24
«Τελεσίδικο» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Ο καιρός αύριο Τρίτη δεν φαίνεται να...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Καιρός: Την πρόγνωση του καιρού για αύριο Τρίτη (6/6) έκανε ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης επισημαίνοντας πως δεν προβληματίζει το σκηνικό και ο καιρός αναμένεται να κυλήσει σε ολόκληρη την χώρα με ηλιοφάνεια, ενώ στα κεντρικα και βορεια από τις απογευματινές ώρες και έπειτα θα συναντήσουμε μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση από τον Τάσο Αρνιακό.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Εικόνες χειμώνα στα Ιωάννινα: Απίστευτο θέαμα με σφοδρό χαλάζι στο κέντρο της πόλης (Video)

Σφοδρό χαλάζι χτύπησε τα Ιωάννινα το μεσημέρι του Σαββάτου (3/6), δημιουργώντας εικόνες χειμώνα και προσφέροντας ένα απίστευτο θέαμα στο κέντρο της πόλης.

Από την πρωτοφανή χαλαζόπτωση «άσπρισαν» δρόμοι και πεζοδρόμια. Ενώ πριν λίγες μέρες η κακοκαιρία είχε χτυπήσει και την Πτολεμαϊδα.

Το χαλάζι δημιούργησε προβλήματα σε συνοικίες των Ιωαννίνων με την πυροσβεστική, σύμφωνα με το ΑΠΕ, να δέχεται αλλεπάλληλες κλήσεις για προβλήματα, όχι μόνο σε υπόγεια και ισόγεια κατοικιών η καταστημάτων, ακόμη και σε διαμερίσματα 2ου και 3ου ορόφου, όπου οι μπαλοκονόπορτες ήταν ανοιχτές.

Η πολιτική Προστασία βρίσκεται επί ποδός, με μηχανήματα σε όλο το λεκανοπάδιο, για να παρέμβουν όπου χρειαστεί σε συνεργασία με την πυροσβεστική.

Από το χαλάζι, οι καλλιέργειες στις περιοχές, Λογγάδων, Καστρίτσας, Βασιλικής και Δροσοχωρίου, έχουν υποστεί καταστροφές.

Posted by Epirus Post on Saturday, June 3, 2023
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share