Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξάνθη: «Δεν είχα γάλα να το ταΐσω, πανικοβλήθηκα» - 27χρονη γέννησε μόνη και είπε ότι βρήκε το βρέφος στο δρόμο (Video)

Με εντολή της εισαγγελίας δεν συνελήφθη ενώ παραγγέλθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη

4 Ιουνίου 2023 10:37
Ξάνθη: «Δεν είχα γάλα να το ταΐσω, πανικοβλήθηκα» - 27χρονη γέννησε μόνη και είπε ότι βρήκε το βρέφος στο δρόμο (Video)
Πηγή φωτογραφίας: pexels.com
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Λύθηκε το μυστήριο με ένα νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε χθες έξω από σπίτι στη Ξάνθη, καθώς σήμερα η 27χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αβδηρών και αποκάλυψε την αλήθεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η ΕΡΤ, η 27χρονη μητέρα φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί μόλις έφερε στον κόσμο το μωράκι της.

«Δεν είχα γάλα να το ταΐσω, πανικοβλήθηκα»

«Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι στις 00.30, σχεδόν 14 ώρες μετά τη γέννηση του, τηλεφώνησε στον αδερφό της, λέγοντάς του ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιά τους.

Με εντολή της εισαγγελίας η 27χρονη δεν συνελήφθη

Οι αστυνομικοί άκουσαν με πολύ προσοχή όσα τους περιέγραψε η 27χρονη και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης. Με εντολή της εισαγγελίας δεν συνελήφθη.

Ωστόσο με συνδρομή αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Ξάνθης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης τόσο για να υποβληθεί σε εξετάσεις όσο και για να πάρει πίσω το μωρό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share