Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνο: «Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε...»! Πατέρας 2 παιδιών ενός εκ των συλληφθέντων με την γυναίκα του να ήταν και... έγκυος!

Φρίκη με το προφίλ των ανθρώπων που φέρεται να ασελγούσαν στην ανήλικη - Ξεσπά η σύζυγός του - «Τους είχε δώσει και λεφτά στα μικρά τα παιδιά, τους έχει αγοράσει και παγωτά γιατί τα λυπόταν»

4 Ιουνίου 2023 09:37
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνο: «Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε...»! Πατέρας 2 παιδιών ενός εκ των συλληφθέντων με την γυναίκα του να ήταν και...  έγκυος!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Ανάμεσα στους τελευταίους 8, που η αστυνομία πέρασε χειροπέδες είναι και ένας πατέρας 2 παιδιών που κατηγορείται ότι ήρθε σε επαφή με την ανήλικη, όταν η σύζυγος του ήταν έγκυος. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι όλα τα 23 πρόσωπα που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

«Λυπόταν τη 12χρονη και της έδινε κάποια χρήματα»

«Είναι ψέματα είναι μεγάλο ψέμα ο άντρας μου γνώριζε την κοπέλα ήταν μικρή κοπέλα. Όλα τα αδέρφια της κοπέλας γνωρίζει τη μάνα του, τον πατέρα του τον γνωρίζει», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star η σύζυγος του εν λόγω συλληφθέντα, ο οποίος μένει σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του κοριτσιού.

«Τους είχε δώσει και λεφτά στα μικρά τα παιδιά, τους έχει αγοράσει και παγωτά γιατί τα λυπόταν», σημείωσε.

«Είχανε δείξει φωτογραφία στην κοπέλα και είχανε πει “τον γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο;”. Είχε πει η κοπέλα: “Τον γνωρίζω. Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε πάει κάπου και μου είχε δώσει 50 ευρώ”. Έχουμε και δύο μικρά παιδιά πώς να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά», συμπλήρωσε η σύζυγός του.

Πατέρας 2 παιδιών ενός εκ των συλληφθέντων, στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με την γυναίκα του να ήταν και... έγκυος

Πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις

Το ανήλικο κορίτσι, κακοποιούνταν κατ’ επανάληψη και κανείς δεν άνοιγε το στόμα του στη γειτονιά του Κολωνού. Σε κάθε δρόμο, γύρο από το σπίτι της, έμενε και ένας βιαστής της. Οι επαφές τις με τα άτομα της διπλανής πόρτας, όμως, φαίνεται να μην είχαν προβληματίσει κανέναν.

«Η μικρή έχει αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα, αναμένουμε αυτή η υπόθεση να τραβήξει πολύ καιρό ακόμα καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις», δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της, Απόστολος Λύτρας.

Την ερχόμενη Τρίτη οι 8 νέοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share