Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Θρίλερ με εγκατάλειψη βρέφους - Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο δρόμο

Άνδρας δήλωσε πως βρήκε το βρέφος παρατημένο στον δρόμο

3 Ιουνίου 2023 18:56
Ξάνθη: Θρίλερ με εγκατάλειψη βρέφους - Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο δρόμο
© Pexels
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια υπόθεση-θρίλερ με εγκατάλειψη βρέφους κλήθηκε να διαλευκάνει η αστυνομία στην Ξάνθη, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο δρόμο.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ολα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας δήλωσε πως βρήκε ένα βρέφος παρατημένο στον δρόμο, στην περιοχή της Γενισέας, στην Ξάνθη.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου εξετάστηκε για να διαπιστωθεί εάν ήταν καλά στην υγεία του ενώ την υπόθεση ανέλαβε άμεσα η Αστυνομία. Ενώ πριν λίγες μέρες πέθανε μωράκι 9 μηνών στην Καβάλα.

βρέφος
© Pexels

Κατά το στάδιο ωστόσο της ανάκρισης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εκμαιεύσουν την αλήθεια. Διαπιστώθηκε πως πρόκειται για παιδί το οποίο είχε φέρει πρόσφατα στη ζωή συγγενικό πρόσωπο του άνδρα που το είχε εντοπίσει στο δρόμο.

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως επιχειρήθηκε με αυτό τον τρόπο η εγκατάλειψη του παιδιού, ενώ πλέον σχηματίζεται δικογραφία και η υπόθεση θα λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σάλος με μητέρα στη Θεσσαλονίκη: Παράτησε το μωρό της στο αυτοκίνητο και έκανε τα ψώνια της σε πολυκατάστημα

Άφησαν βρέφος τεσσάρων μηνών στο αυτοκίνητο και πήγαν για ψώνια σε πολυκατάστημα, της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την 22χρονη μητέρα του και μία 27χρονη, ιδιοκτήτρια του οχήματος, που συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, από κοινού.

Μητέρα με μωράκι

Πώς εντοπίστηκε το μωρό

Περαστικός εντόπισε το βρέφος, χθες το μεσημέρι, εντός του σταθμευμένου οχήματος, έξω από το πολυκατάστημα, στην περιοχή της Πυλαίας, και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, το βρέφος βρισκόταν τουλάχιστον 40 λεπτό μόνο του, ενώ το όχημα ήταν κλειδωμένο με μισάνοιχτο το παράθυρο. Αστυνομικοί του Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν τις δύο γυναίκες, αλβανικής καταγωγής, μέσα στο πολυκατάστημα, όπου τις συνέλαβαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share