Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια στο 12χρονο παιδί – Είπε πως έστειλε το βίντεο κατά λάθος

Οι γονείς του ανήλικου ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του

3 Ιουνίου 2023 17:11
Φρίκη στο Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια στο 12χρονο παιδί – Είπε πως έστειλε το βίντεο κατά λάθος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με χειροπέδες στα χέρια και χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτηση δημοσιογράφων που τον περίμεναν στο δικαστικό μέγαρο στο Ναύπλιο, ο 40χρονος ιερέας προχώρησε και μπήκε στο γραφείο του εισαγγελέα. Ο ίδιος είπε πως έστειλε το βίντεο στον ανήλικο κατά λάθος.

Σύμφωνα με τις argolikeseidiseis.gr ο ιερέας της Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης, που υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας στην Αργολίδα κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί και δηλώνει αθώος. Αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, με τους γονείς του φερόμενου ως θύματός του, να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται. Ειδικότερα, ο 40χρονος κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, που έχουν σταλεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Φρίκη στην Κέρκυρα: «Γουστάρεις; Αν μου το δείξεις θα σε κεράσω... Ακούμπησε τα γεννητικά όργανα με το χέρι του...» - Διάλογος-σοκ δασκάλου που παρενόχλησε 12χρονη μαθήτριά του

Σοκ προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες από την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μια μαθήτριας από τον δάσκαλό της στην Κέρκυρα. Ανατριχίλα προκαλεί μέρος του διαλόγου του δασκάλου με την μαθήτρια, όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο μέσα στην σχολική αίθουσα και συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Παράλληλα, φρικιαστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως για τον 47χρονο προπονητή Taekwondo που απαιτούσε από τις μαθήτριές του μασάζ.

Διάλογος-σοκ δασκάλου που παρενόχλησε 12χρονη μαθήτριά του

Δάσκαλος: «Καλώς την κοπελάρα μου»…

Μαθήτρια: «…»

Δάσκαλος: «Έλα κάτσε κοντά μου».

Μαθήτρια: «…»

Δάσκαλος: «Στο μπάνιο πήγα πού ήσουν χθες;»

Μαθήτρια: «Ήμουν έξω γιατί;»

Δάσκαλος: «Σαν αλεπουδάκι μοιάζεις. Τι έγινε;

Μαθήτρια: «…»

Δάσκαλος: «Πώς; Αν…»

Μαθήτρια: «…»

Δάσκαλος: «Ναι»

Μαθήτρια: «Κι εγώ τι θέλεις να κάνω;»

Δάσκαλος: «Πώς;»

Μαθήτρια: «Μια φορά… γουστάρεις;»

Η μητέρα της ανήλικης που έκανε την καταγγελία κατάθεσε στις Αρχές για το συμβάν ότι: «Μου είπε ότι συνέβη το περιστατικό. Την ρώτησα πότε συνέβη αυτό και μου είπε ότι είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα. Εντός της αίθουσας πληροφορικής του σχολείου σε στιγμή που δεν υπήρχε άλλο πρόσωπο στον χώρο.

Συγκεκριμένα μου είπε ότι γύρω στις 08:05 πριν ακόμη αρχίσουν τα μαθήματα πήγε και άφησε την τσάντα της στην τάξη της. Όταν πέρασε έξω από την αίθουσά της την είδε, την φώναξε και αφού πήγε προς το μέρος του την έβαλε να καθίσει στα πόδια του και της ακούμπησε τα γεννητικά όργανα με το χέρι του.

Τότε η κόρη μου του είπε: άφησέ με γιατί το έχω πει στην μαμά μου και ενώ την είχε ακόμα αγκαλιά στα πόδια του της είπε «το ξέρω ότι σου αρέσει αλλά επειδή το είπες στην μαμά σου δεν θέλεις». Μετά της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και την άφησε να φύγει».

Η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας που έγινε πριν από μερικά χρόνια για το περιστατικό συνεχίζεται ως εξής:

«Χαρακτηριστικά μου είπε ότι βρωμούσε η ανάσα του καφέ. Ταραγμένη από αυτά που μου εκμυστηρεύτηκε η κόρη μου και μη γνωρίζοντας πώς να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή, της είπα να μην πλησιάσει ξανά τον δάσκαλό της και παράλληλά ενημέρωσα τον σύζυγό μου.

Πήγα την επόμενη μέρα και παρέλαβα την κόρη μου από το σχολείο της και την ρώτησα τι έγινε σήμερα με τον δάσκαλο. Αυτή μου είπε ότι την πλησίασε ξανά ο δάσκαλος στην αυλή του σχολείου και με σιγανή φωνή της είπε: αν μου το δείξεις θα σε κεράσω. Την ρώτησα τι εννοούσε ο δάσκαλος και μου είπε ότι ο δάσκαλος ήθελε να δείξει στην κόρη μου το… επίσης την ρώτησα τι θα την κερνούσε και είπε ότι θα της έδινε ένα ή δύο ευρώ», όπως αναφέρει το enikos.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share