Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Εικόνες χειμώνα στα Ιωάννινα: Απίστευτο θέαμα με σφοδρό χαλάζι στο κέντρο της πόλης (Video)

Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια δείχνουν χιονισμένα

3 Ιουνίου 2023 16:54
Εικόνες χειμώνα στα Ιωάννινα: Απίστευτο θέαμα με σφοδρό χαλάζι στο κέντρο της πόλης (Video)
© Epiruspost
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σφοδρό χαλάζι χτύπησε τα Ιωάννινα το μεσημέρι του Σαββάτου (3/6), δημιουργώντας εικόνες χειμώνα και προσφέροντας ένα απίστευτο θέαμα στο κέντρο της πόλης.

Από την πρωτοφανή χαλαζόπτωση «άσπρισαν» δρόμοι και πεζοδρόμια. Ενώ πριν λίγες μέρες η κακοκαιρία είχε χτυπήσει και την Πτολεμαϊδα.

Το χαλάζι δημιούργησε προβλήματα σε συνοικίες των Ιωαννίνων με την πυροσβεστική, σύμφωνα με το ΑΠΕ, να δέχεται αλλεπάλληλες κλήσεις για προβλήματα, όχι μόνο σε υπόγεια και ισόγεια κατοικιών η καταστημάτων, ακόμη και σε διαμερίσματα 2ου και 3ου ορόφου, όπου οι μπαλοκονόπορτες ήταν ανοιχτές.

Η πολιτική Προστασία βρίσκεται επί ποδός, με μηχανήματα σε όλο το λεκανοπάδιο, για να παρέμβουν όπου χρειαστεί σε συνεργασία με την πυροσβεστική.

Από το χαλάζι, οι καλλιέργειες στις περιοχές, Λογγάδων, Καστρίτσας, Βασιλικής και Δροσοχωρίου, έχουν υποστεί καταστροφές.

Posted by Epirus Post on Saturday, June 3, 2023

«Θεομηνία» στην Ρόδο: Πλημμύρισαν οι δρόμοι του νησιού - Συγκλονιστικές εικόνες από το αεροδρόμιο (video)

Κακοκαιρία: Μια σειρά από προβλήματα δημιούργησε στη Ρόδο η ισχυρή βροχόπτωση που κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του νησιού και η οποία διήρκησε για περισσότερο από μία ώρα στην πλειονότητα των περιοχών της Ρόδου. Με την ευκαιρία, δείτε τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τους δρόμους στην Πτολεμαϊδα.

Πιο συγκεκριμένα, τα προβλήματα εντοπίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου, στο οδικό δίκτυο Ρόδου-Λίνδου και Ρόδου-Καμείρου, αλλά κυρίως στον δρόμο έξω από το αεροδρόμιο, ο οποίος μετετράπη σε ποτάμι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των οδηγών από το σημείο εκείνο.

Πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή.

Μάζευαν τα νερά της βροχής με τους κουβάδες στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Το αεροδρόμιο της Ρόδου πλημμύρισε για μία ακόμη φορά, με τους εργαζόμενους να τρέχουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα νερά από το εσωτερικό του, και τους επισκέπτες του νησιού που βρίσκονταν μέσα στο αεροδρόμιο, να βλέπουν έκπληκτοι το τριτοκοσμικό αυτό φαινόμενο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share