Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Με Στέλιο Καζαντζίδη και το «τελευταίο βράδυ μου» το «αντίο» στον Θεόδωρο Πάγκαλο στη Ριτσώνα

Πέθανε την Τετάρτη (31/5) σε ηλικία 85 ετών

2 Ιουνίου 2023 22:10
Με Στέλιο Καζαντζίδη και το «τελευταίο βράδυ μου» το «αντίο» στον Θεόδωρο Πάγκαλο στη Ριτσώνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγγενείς, φίλοι και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, δίνοντας το «παρών» στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Με Στέλιο Καζαντζίδη και το «τελευταίο βράδυ μου» δόθηκε το αντίο για τον πολιτικό.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες ήταν εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε καθορίσει το ποιοι θα παρευρίσκονται στην κηδεία του.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε οργανώσει και την τελευταία λεπτομέρεια της κηδείας του, ζητώντας την στιγμή της αποτέφρωσης να ακουστεί το τραγούδι του Καζαντζίδη, το «τελευταίο βράδυ μου».

Η οικογένεια του πρώην υπουργού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση στο πένθος και παρακάλεσε αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο συγκεκριμένων ιδρυμάτων.

Χθες, με μια φωτογραφία και ένα λιτό μήνυμα, αποχαιρέτησε τον Θεόδωρο Πάγκαλο ο γιος του Ανδρέας.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Ανδρέας Πάγκαλος δημοσίευσε μία παλαιότερη φωτογραφία, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα τρία από τα πέντε παιδιά του, από τον γάμο του με την Χριστίνα Χριστοφάκη, στο περιστύλιο της Βουλής.

«Βόμβα» από Βάνα Μπάρμπα: «Ο Θεόδωρος Πάγκαλος με στήριξε προσωπικά σε...»

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε χθες (31/5) ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος και η Βάνα Μπάρμπα έριξε τη δική της «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως την στήριξε πολύ προσωπικά.

Η Βάνα Μπάρμπα, μίλησε για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη στήριξη που έχει λάβει από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και τη συνολική δράση του, κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πολύ. Ήταν ένας άνθρωπος που τον ήξερα πολλά χρόνια από το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ. Ήταν ένας άνθρωπος που προσωπικά με στήριξε σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Νομίζω ότι σημειολογικά κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο με το φευγιό του αγαπημένου μας Θεόδωρου. Νομίζω ότι κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο μιας εποχής.

Ήταν τόσο σημαντικό αυτό το κομμάτι των χρόνων που περάσαμε με το παλιό ΠΑΣΟΚ, με έναν άνθρωπο που τα έλεγε έξω από τα δόντια, με έναν άνθρωπο που ήταν και μποέμ, που του άρεσε να διασκεδάζει, τα χαίρεται, δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέρα από το ότι με θλίβει η απώλειά του, όπως και πολλούς άλλους γιατί ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Νομίζω ότι όλη η Ελλάδα θρηνεί με έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Ακόμα και αν διαφώνησαν πολλοί μαζί του ο Θεοδώρος ο Πάγκαλος ήταν αυτό που ήταν, αληθινός και ένας σπουδαίος πολιτικός και άνθρωπος πάνω από όλα. Είχαμε καιρό να τα πούμε λόγω της ασθένειάς του με το σάκχαρο. Τον θυμάμαι με αγάπη και με μεγάλο σεβασμό» κατέληξε, η Βάνα Μπάρμπα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share