Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε αποθήκη στον Νέο Κόσμο - Ανέβηκαν στην ταράτσα ένοικοι της πολυκατοικίας

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα

2 Ιουνίου 2023 21:49
Φωτιά σε αποθήκη στον Νέο Κόσμο - Ανέβηκαν στην ταράτσα ένοικοι της πολυκατοικίας
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISS
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (2/6) σε αποθήκη που βρίσκεται στον πρώτο όροφο κτηρίου, επί της οδού Σαρκουδίνου, στον Νέο Νέο Κόσμο, με αποτέλεσμα οι ένοικοι της πολυκατοικίας να ανέβουν στην ταράτσα για να σωθούν.

Πιο συγκεκριμένα, από άγνωστη ακόμη αιτία, η φωτιά ξεκίνησε από την αποθήκη του συγκεκριμένου σπιτιού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, στην οδό Σαρκουδίνου 85, στον Νέο Κόσμο, στο κέντρο της Αθήνας. Ενώ πριν λίγες μέρες έπιασε φωτιά κτίριο στον Πειραιά.

Ο καπνός πέρασε και στα υπόλοιπα διαμερίσματα, με αποτέλεσμα οι ένοικοι, έντρομοι, να ανέβουν στην ταράτσα και να περάσουν στην διπλανή πολυκατοικία, προκειμένου να σωθούν.

Φωτιά Νέος Κόσμος

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία αμέσως σήμανε συναγερμός και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από επιχείρηση 12 πυροσβεστών που έφτασαν στο σημείο με 4 οχήματα.

Κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε, ενώ διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες αρχές για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

«Πάγωσαν» άπαντες στη Λαμία: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει - Επέβαιναν μητέρα και τα 2 ανήλικα παιδιά της (video)

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λαμία, το απόγευμα της Πέμπτης (18/5), στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Πριν τη διασταύρωση με το Μαρτίνο στο ρεύμα προς Λαμία, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, άρχισε να βγάζει καπνούς και μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ευτυχώς οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως και δεν κινδύνευσε η ζωή τους. Ενώ θυμίζουμε και το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός οδηγός ΙΧ που υπέστη τρεις ανακοπές

Φωτιά σε αυτοκίνητο: Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς

Διερχόμενος οδηγός σταμάτησε να βοηθήσει, έσβησε τη μηχανή και ενώ ακόμη το όχημα έβγαζε καπνούς, προσπάθησε να σβήσει την εστία. Δυστυχώς παρά τη χρήση συνολικά τριών πυροσβεστήρων η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και σε λίγα λεπτά οι φλόγες είχαν τυλίξει το όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share