Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας και γιος είχαν συναντηθεί με την ανήλικη πάνω από μια φορά

Οι δύο άντρες μάζευαν σίδερα από διάφορες περιοχές της Αθήνας

2 Ιουνίου 2023 18:01
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας και γιος είχαν συναντηθεί με την ανήλικη πάνω από μια φορά
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δεν έχουν σταματημό οι νέες πληροφορίες της υπόθεσης με την ανήλικη που έπεσε θύμα μαστροπείας. Η αστυνομία προέβη σε νέες συλλήψεις, ενώ το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν 8 άτομα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο πατέρας με το γιο του που ασελγούσαν πάνω της φαίνεται πως τη συνάντησαν πάνω από μία φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι και ένας πατέρας μαζί με τον γιό του. Οι δύο άντρες, ηλικίας 48 και 21 ετών, έχουν καταγωγή από το Διδυμότειχο, αλλά τα τελευταία χρόνια ζούσαν στον Κολωνό. Μάλιστα, φέρεται πως συναντήθηκαν με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, τρία άτομα από το Μπαγκλαντές και ένας από την Αλβανία, ο οποίος είχε και πορνογραφικό υλικό της 12χρονης στην κατοχή του. Οι συλλήψεις έγιναν μετά τις καταθέσεις που έδωσε το κορίτσι το Πάσχα, σύμφωνα με την δικηγόρο της.

Ο αριθμός των συλλήψεων, μέχρι τώρα, έχει φτάσει τους 29, ανάμεσα στους οποίους είναι η μητέρα της 12χρονης αλλά και ο φερόμενος ως μαστροπός της. Η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, ανέφερε πως «επειδή πλησιάζει το όριο της προφυλάκισης και πρέπει να γίνει το δικαστήριο, γι αυτό το λόγο βιάζεται η ανακρίτρια να κλείσει τη δικογραφία και να πάει η υπόθεση στο συμβούλιο για να βγουν τα κατηγορητήρια, να παραπεμφθεί η υπόθεση στο δικαστήριο. Δεν υπάρχει λόγος να κληθεί ξανά το παιδί, εκτός και αν θυμηθεί ή αναγνωρίσει κάποιον άλλον και ζητήσει από μόνη της να καταθέσει».

Η 12χρονη στην 6η της κατάθεση περιέγραψε άντρες, οχήματα, το πώς κλείνονταν τα ραντεβού αλλά και πού την πήγαιναν για να τη βιάσουν. Επιπλέον, το κορίτσι μίλησε για την πίεση που δεχόταν από τον μαστροπό της να συνευρεθεί με δύο πλούσιους πελάτες, οι οποίοι θα πλήρωναν παραπάνω χρήματα. Το παιδί αδυνατούσε να θυμηθεί τα συγκεκριμένα ονόματα, προκειμένου να τα καταθέσει.

«Στο παιδί έχει απαγορευτεί να βλέπει τη μητέρα του, παρόλο που υπάρχει έκθεση παιδοψυχιάτρου που αναφέρει πως το παιδί πρέπει να βλέπει τη μητέρα του. Αυτή η απουσία της επαφής, το επανατραυματίζει. Περιμένουμε εδώ και τρεις εβδομάδες απάντηση. Έχουμε ένα παιδάκι το οποίο κλαίει και ζητάει απεγνωσμένα να δει τη μάνα του, και η μάνα θέλει να δει το παιδί της», ανέφερε η δικηγόρος της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share