Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέο τροχαίο στη Νίκαια: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από δυστύχημα με θύμα ηλικιωμένη

Άντεξε μόλις 20 λεπτά πριν χάσει τη ζωή της

2 Ιουνίου 2023 17:50
Νέο τροχαίο στη Νίκαια: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από δυστύχημα με θύμα ηλικιωμένη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμα τροχαίο με παράσυρση πεζού από τα πολλά που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στην Αττική έλαβε χώρα χθες, Πέμπτη (1/6) στη Νίκαια, καθώς όπως φαίνεται σε σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, ένα αυτοκίνητο χτυπάει μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Στο βίντεο καταγράφεται η προσπάθεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας να διασχίσει τον δρόμο στη Γρηγορίου Λαμπράκη κοντά στο γήπεδο της Προοδευτικής, σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση ούτε φανάρι, για να περάσει απέναντι.

Η ηλικιωμένη διακρίνεται να διασχίζει τον δρόμο ενώ περνάνε κανονικά αυτοκίνητα, ωστόσο ένας οδηγός ο οποίος δεν την πρόσεξε, τη χτύπησε και πέταξε το σώμα της σε μεγάλη απόσταση.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η ηλικιωμένη να τινάζεται στον αέρα και να πετάγεται μέτρα μακριά τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης με το ΙΧ, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το MEGA η ηλικιωμένη άντεξε μόλις 20 λεπτά πριν χάσει τη ζωή της.

Τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα την Πέμπτη (1/6)

Υπενθυμίζεται πως σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στη Λεωφόρο Κηφισίας το πρωί της Πέμπτης.

Πριν από το ατύχημα στην Κηφισίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σοβαρό τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης και στο Κορωπί.

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε κολώνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα στη Βασ. Κωνσταντίνου.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Αργότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης νέο τροχαίο με θύμα μία πεζή γυναίκα σημειώθηκε στην περιοχή πίσω από το Χίλτον.

Ειδικότερα, το ατύχημα έγινε όταν γυναίκα που κινούνταν πεζή στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη πίσω από το Χίλτον παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία καθώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Τροχαίο με θύμα έναν αστυνομικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης όταν ΙΧ παρέσυρε αστυνομικό τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά. Αργότερα, ο αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share